vineri, decembrie 2, 2022

Cartușe sau toner pentru imprimantă? Ce trebuie să alegeți?

Must Read

În ziua de astăzi nu mai există birou care să nu aibă o imprimantă în el. Și pentru că tehnologia a evoluat și imprimantele au devenit accesibile ca preț, din ce în ce mai multe persoane aleg să instaleze și acasă o imprimantă. Din când în când, ne confruntăm cu momentul în care rămânem fără cerneală. În rândurile următoare puteți citi despre ce trebuie să faceți pentru a trece cu bine de acele momente.

Ce tip de imprimantă folosiți?

În funcție de tipul de imprimantă pe care o folosiți, va trebui să vă alegeți tipul de alimentare pentru procesul de imprimare. 

Astfel, imprimantele cu laser folosesc tonere. La aceste modele de imprimante, fiecare culoare va trebui cumpărată separat.

Imprimantele cu jet de cerneală folosesc cartușe. Singurul produs ce trebuie cumpărat pentru acest tip de imprimantă este cartușul în sine, iar acest lucru se va face în concordanță cu modelul și marca imprimantei. Pe piață sunt modele de imprimante foarte variate, pentru unele trebuie achiziționate cartușe separate pentru fiecare culoare, pentru alte variante cartușele color sunt compacte și se poate comanda un singur produs care are cele trei nuanțe necesare creării tuturor culorilor posibile.

E important să alegeți produse originale?

Există multe tipuri de imprimante astfel că există și mai multe tipuri de consumabile. Ca principiu, produsele de calitate vor face diferența dintre o imprimare bună și una mai puțin bună. De asemenea, un produs de calitate va menține imprimanta într-o stare bună de funcționare cât mai mult timp.

Spre exemplu folosirea unor cartuse imprimanta Epson bune pentru imprimantele de la Epson înseamnă că instalarea va decurge foarte ușor, fără probleme de ordinul diverselor erori de sincronizare sau conectare la nivel de soft sau de hard.

Sursa de imagine: Photology1971 / Shutterstock.com

Iar utilizarea unui toner Brother TN-2421 deosebit pentru imprimantele de la producătorul Brother înseamnă o rezistență crescută în concordanță cu valorile imprimantei, referitoare la numărul maxim de pagini scoase și de frecvența de printare.

De unde să cumpărați cartușe sau tonere?

În ziua de astăzi tot mai multe dintre cumpărături se realizează în mediul online. Exact așa puteți intra și dumneavoastră în posesia consumabilelor pentru imprimanta pe care o dețineți.

Achizițiile în mediul online vă salvează timp. Găsirea obiectelor potrivite se face foarte repede și procesul de achiziție se desfășoară în condiții de siguranță. În plus, aveți la dispoziție multe informații și puteți citi foarte multe păreri despre un produs sau altul.

Având aceste informații la îndemână, acum puteți alege produsele cele mai bune pentru imprimanta dumneavoastră.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Le Carrousel și Revista Patronatului Român organizează, în data de 8 decembrie 2022, evenimentul “De BINE 22.23.01 4Q&A”

Revista Patronatului Român și Le Carrousel organizează joi, 8 decembrie 2022, evenimentul de business de sfârșit de an “De...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img