joi, august 18, 2022

MPR|Partners alături de cumpărătorul unui parc solar de 45 MWp, într-o tranzacție de 83 milioane de euro

Must Read

MPR|Partners a asistat V-Ridium în recenta achiziție a unui parc solar de 45 MWp aflat în județul Giurgiu, ca parte a strategiei de expansiune a companiei portugheze istată a bursă GreenVolt.

MPR|Partners a fost implicată în toate etapele proietului, incluzând întocmirea unui due diligence complex, participare în procesul de ofertare, structurarea tranzacției, negocierea documentelor tranzacției și toate celelalte aspecte privind fuziuni & achiziții. Implicarea a inclus asistență și consiliere privind finanțarea și refinanțarea proiectului de partea împrumutătorului.

Echipa care a furnizat asistență de drept societar, fuziuni & achiziții, reglementare, energie, finanțare, drept imobiliar și autorizare a fost coordonată de partener Dana Rădulescu și compusă din partener Daniel Alexie, avocați seniori Diana Borcean și Flavia Ștefura, precum și avocații Oana Săvulescu și Sonia Benga. Partener fondator Alina Popescu a coordonat toate aspectele de antitrust și investiții străine directe ale tranzacției.

Informații despre MPR|Partners pot fi accesate la adresa http://www.mprpartners.uk (biroul din Londra) și la adresa http://www.mprpartners.com (biroul din București)

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Companiile care nu au depus fișierul SAF-T către ANAF o pot face printr-o soluție la cheie, disponibilă în cloud

Raportarea SAF-T, prin care persoanele juridice sunt obligate să transmită electronic către ANAF date fiscale și financiare, a creat...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img