miercuri, mai 18, 2022

Accenture Cluj se mută într-un nou spațiu de birouri. Centrul de Excelență și Inovare deschis aici ajută companiile din domeniul industrial să treacă în noua eră digitală

Must Read

Accenture, companie globală de servicii profesionale lider în domenii precum digital, cloud și securitate, a inaugurat un nou sediu în Cluj. Angajații fac parte din divizia Industry X, responsabilă cu dezvoltarea de software industrial în domenii precum căi ferate, auto și producție. Investiția în noul sediu se ridică la aproximativ 1,5 milioane de dolari.

Divizia Industry X numără circa 900 de angajați în România, în Timișoara, Târgu Mureș și Cluj. În total, în România, Accenture are peste 4.000 de angajați care livrează servicii in domenii precum digital, cloud și securitate. Angajații Accenture sunt implicați în proiecte pentru companii importante din întreaga lume, lucrând pentru 89 dintre companiile din topul Fortune Global 100.

Industry X se referă atât la realizarea actualei revoluții industriale, cât și la pregătirea celei viitoare. Cu fiecare dintre aceste revoluții, industria devine mai sigură și mai eficientă. Ne bucurăm să le putem oferi angajațiilor noștri un spațiu de lucru care să corespundă nevoilor lor și ne dorim să conducem următorul val de transformare digitală pentru clienții noștri, trecând la afaceri mai prietenoase cu mediul și mai responsabile”, a declarat György Birtolon, managing director Industry X România.

Centrul de Excelență și Inovare de la Cluj este reponsabil pentru unele dintre cele mai importante proiecte de digitalizare industrială.

În producție, digitalizarea înseamnă, printre altele, echiparea fabricilor cu senzori care colectează, transmit și interpretează date în timp real. Companiile pot avea astfel o imagine clară a proceselor lor industriale, asigurând identificarea potențialelor probleme înainte de apariția acestora. Experții de la Accenture s-au ocupat de digitalizarea fabricii de mașini de spălat Arctic de la Ulmi, iar aceasta a fost inclusă de Forumul Economic Mondial pe lista „Lighthouse Network” a celor mai avansate fabrici din lume care au adoptat tehnologiile Industry 4.0.

În domeniul auto, soluțiile Accenture realizate la Cluj contribuie la dezvoltarea viitoarelor platforme electrice pentru automobile pentru marii producători de pe ambele maluri ale Atlanticului. Obiectivul principal este de a reduce consumul de energie și amprenta de carbon folosind analiza datelor și tehnologiile de comunicare de ultimă generație. În privința căilor ferate, soluțiile Accenture permit ca sistemul feroviar să funcționeze mai bine în folosul societății, într-un mod durabil și accesibil. În prezent sunt multe trenuri care operează fără conductor, iar în viitor toate vor fi autonome, iar pentru a realiza acest lucru, echipele Accenture folosesc tehnologii precum Cloud, Analytics și Inteligența Artificială.

Noul birou Accenture din Cluj, aflat în clădirea Hexagon Offices, are o suprafață de 2.000 mp, desfășurată pe 2 etaje (3 și 4). Noul spațiu a fost amenajat astfel încât să încurajeze colaborarea și socializarea. Angajații beneficiază de mai multe spații de relaxare, sală de jocuri, cafenea, sală de inovare și zone de testare. Există, de asemenea, spații ideale pentru convorbiri scurte sau conversații private (phonebooth), săli de masaj și dușuri. Noul spațiu poate găzdui 50% dintre angajații centrului, iar aceștia au la dispoziție un sistem de rezervare a locurilor atunci când au nevoie să lucreze de la birou.

Despre Accenture

Accenture este o companie globală de servicii profesionale cu abilități de top în domeniul digital, cloud și securitate. Combinând experiența fără egal și experiența specializată în peste 40 de industrii, oferim servicii de strategie și consultanță, servicii interactive, tehnologie și operațiuni – toate bazate pe cea mai mare rețea din lume de centre de tehnologie avansată și operațiuni inteligente. Cei 699.000 de angajați îndeplinesc promisiunea tehnologiei și a ingeniozității umane în fiecare zi, deservind clienții din peste 120 de țări. Îmbrățișăm puterea schimbării pentru a crea valoare și succes pentru clienții noștri, oameni, acționari, parteneri și comunități. Vizitați-ne la www.accenture.ro.

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Studiu Benefit: valoarea medie lunară a beneficiilor extrasalariale a crescut cu aproape 50% în ultimii cinci ani

Studiu Benefit: valoarea medie lunară a beneficiilor extrasalariale a crescut cu aproape 50% în ultimii cinci ani, iar estimarea...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img