vineri, martie 29, 2024

Vente, cea mai mare locație pentru evenimente tematice din Bucovina, își deschide porțile

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Vente își deschide porțile în Gura Humorului în data de 25 decembrie 2021 și pornește pe drumul de a fi un reper în sectorul evenimentelor cu oferte premium.

Vente reprezintă piesa lipsa din peisajul turistic bucovinean ce îmbină un lounge ultra-exclusivist cu atracția serilor de mare energie. Își propune să redefinească viața de noapte a localnicilor și a turiștilor prin show-uri cu muzică live și stand-up comedy, concerte si festivaluri incendiare, petreceri tematice si evenimente locale si corporate.

Valorile ce stau la baza acestui brand sunt unele demne de o organizație mare și fac referire la integritate, dedicare față de excelență, respectul față de persoane și siguranța acestora, iar viziunea pentru viitor este înrădăcinată în acestea.

Lansarea oficială Grand Opening Party Vente va avea loc în data de 25 decembrie 2021, iar petrecerea va continua cu un Vente Christmas Party și în data de 26 decembrie 2021. Petrecerea de sfârșit de an, Vente New Year Party, va începe în data de 31 decembrie 2021 și se va continua în serile de 1 și 2 ianuarie 2022.

Trasăturile luxuriante ale acestei locații pentru evenimente cu tematică reies din decorul extravagant și designul extraordinar ce creează un sentiment de confort și exclusivitate. Modernismul este reprezentat de sistemul de sunet și iluminat de ultimă generație ce promite entuziaștilor vieții de noapte o experiență inedită.

Viziunea brandului Vente este aceea de a fi elementul principal în orice plan de distracție și dorință de a crea amintiri prețioase, iar ospitalitatea, bucătăria tradițională și internațională, dar și playlistul alcătuit din cea mai recentă muzică de dans fac din Vente locația perfectă pentru orice tip de eveniment.

Întreaga experiență Vente poate fi redusă la sloganul `A place of enjoyment`. Vă așteptăm să ne vizitați!” #VenteBucovina

Facebook Vente Bucovina

Instagram Vente Bucovina

www.ventebucovina.ro

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Wines of Romania: Busuioaca de Bohotin și Fetească Neagră, cele mai căutate vinuri în mediul online

1 din 3 căutări online de vinuri autohtone provine din Capitală Cele mai multe căutări se fac în...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv