vineri, martie 29, 2024

Wolf Theiss a asistat Novalpina Capital LLP în cea mai mare tranzacţie din sectorul jocurilor de noroc din Romania

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Wolf Theiss a fost consultantul juridic al Novalpina Capital LLP, un fond european de Private Equity cu sediul la Londra cu investiții în domenii precum healthcare, B2B, software și jocuri de noroc, în cea mai mare tranzacție din sectorul jocurilor de noroc realizată în România, respectiv achiziția grupului MaxBet.

Afacerea MaxBet se concentrează pe sălile mari și medii de jocuri și agrement

Asistența acordată de echipa coordonată de Avocatul Partener Ileana Glodeanu a presupus efectuarea unei analize due diligence cu privire la trei companii românești din grupul MaxBet, precum și furnizarea de consultanță tranzacțională pentru conformitate cu legislația din România. Procesul de achiziție a fost unul complex, având în vedere că afacerea MaxBet se concentrează pe sălile mari și medii de jocuri și agrement, incluzând și ecosistemele create în jurul activității de jocuri de noroc. Notabil este faptul că aceasta nu este doar cea mai mare tranzacție realizată vreodată în acest sector în România, ci reprezintă și cea mai mare tranzacție încheiată până acum în 2021.

În urma acestei tranzacţii Novalpina Capital LLP va oferi Maxbet sprijinul său  strategic și capital, împreună cu experiența sa extraordinară, pentru a-și consolida poziția de lider pe piață și a deschide noi locații în lunile următoare, creând în același timp valoare adăugată prin îmbunătățirea experienței clienților în sălile de joc și specializarea angajaților.

Suntem recunoscători Novalpina și întregii echipe tranzacționale pentru încrederea acordată, în a finaliza cu succes această tranzacție. Mă bucur să văd, totodată, că echipa noastră continuă să fie implicată în proiectele de referință în România și Europa Centrală și de Est, poziționându-ne în acest fel în consultanți juridici de încredere pentru fonduri de investiţii care operează în sectoare reglementate”, a menţionat Ileana Glodeanu, Avocat Partener Wolf Theiss și coordonator al echipei Corporate / M&A din România.

Wolf Theiss a adăugat această tranzacție la portofoliul sectorial de gaming si jocuri de noroc, după ce în 2019 a asistat fondul Blackstone în prima investiție realizată în România, când acesta a achiziționat o participație minoritară din grupul Superbet.

Echipa care a lucrat la această tranzacție

Sub coordonarea Ileanei Glodeanu, au contribuit la succesul acestei tranzacții: Mircea Ciocîrlea (Counsel, Corporate M&A), Flaviu Nanu (Counsel, Drept imobiliare şi Construcţii), Luciana Tache (Avocat Senior, Corporate M&A), George Ghitu (Avocat Senior, Corporate M&A), Sorin Dumitru (Avocat Senior, Litigi), Costin Salaru (Avocat, Dreptul Muncii), Nina Lazar (Avocat, Protecţia datelor), Adina Aurel (Avocat Senior, Reglementare), Claudia Chiper (Avocat Partener, Drept Financiar-Bancar), Anca Jurcovan (Avocat Partener, Concurenţă şi Ajutor de Stat), Alexandru Roman (Avocat, Drept imobiliar şi Construcţii), Andrei Salageanu (Avocat, Litigii), Alexandru Asaftei (Avocat, Drept Financiar-Bancar), Iulia Cumpăratu (Avocat, Corporate M&A), Iuliana Stoicescu (Avocat Senior, Drept Financiar-Bancar) şi Cătălin Sabău (Avocat, Drept Financiar-Bancar).

Despre NOVALIPNA CAPITAL LLP

Novalpina Capital este un fond de investiţii din Europa, care se concentrează pe realizarea de investiții de control în companiile de pe piața de mijloc de pe continent. Novalpina este specializată în realizarea de parteneriate cu antreprenori și echipe de management de top în industrii atent selectate, cu scopul de a dezvolta aceste afaceri.

Despre WOLF THEISS

Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală, de Est și Sud-Est, specializată în acordarea de asistenţă juridică în domeniul afacerilor internaţionale. Cu 340 de avocați în 13 țări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a clienților internaționali. Prin îmbinarea expertizei juridice şi a celei de afaceri, Wolf Theiss dezvoltă soluții inovatoare care integrează competențele juridice, financiare și comerciale.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Wines of Romania: Busuioaca de Bohotin și Fetească Neagră, cele mai căutate vinuri în mediul online

1 din 3 căutări online de vinuri autohtone provine din Capitală Cele mai multe căutări se fac în...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv