vineri, decembrie 2, 2022

Rompetrol extinde contractul de închiriere pentru birourile din City Gate

Must Read

GTC a reînnoit contractul de închiriere cu KMG Rompetrol – divizia de management și suport a KMG International Group, unul dintre jucătorii cheie ai sectorului combustibililor din sud-estul Europei – pentru încă 5 ani. Sediul central al KMG Rompetrol va ocupa în continuare o suprafață de 9.356 de metri pătrați din City Gate, o clădire modernă de birouri de clasă A, situată în București. Aceasta este prima tranzacție finalizată sub îndrumarea lui Ziv Gigi, numit recent director general al operațiunilor GTC din România și a CEE Estate, o companie de administrare a activelor.

Noul contract este valabil până în decembrie 2026

KMG Rompetrol, parte a unei companii petroliere internaționale cu operațiuni în România, Moldova, Bulgaria, Georgia, a decis să prelungească contractul de închiriere pentru suprafața de 9.356 de metri pătrați de spații de birouri moderne din turnul de nord al complexului City Gate, până în decembrie 2026. Proprietatea este situată într-o zonă prestigioasă a centrului de afaceri din București și este compusă din două clădiri, care oferă în total aproximativ 48.000 de metri pătrați de spații de birouri la cele mai înalte standarde de calitate.

„Apreciem încrederea pe care partenerii noștri de afaceri o au în excelența serviciilor oferite în cadrul proprietăților noastre. KMG Rompetrol este o companie care se dezvoltă dinamic în România și nu numai, ce acordă o atenție deosebită angajaților săi, prin asigurarea celor mai bune condiții de muncă. Ne bucurăm că această companie de renume rămâne loială calității serviciilor noastre, mai ales acum, în vremurile tulburi generate de pandemie. Acest acord dovedește, încă o dată, că strategia noastră de a menține parteneriate de calitate și o cooperare pe termen lung cu chiriașii noștri este reciproc benefică. Vreau, de asemenea, să mulțumesc echipei de administrare a activelor, CEE Estate, ale cărei eforturi și implicare, demonstrate pe tot parcursul procesului de negociere, au dus la primul nostru succes,” a declarat Ziv Gigi, directorul general al operațiunilor GTC din România.  

City Gate este o clădire de birouri de ultimă generație situată în nordul Bucureștiului, ce oferă acces facil la spațiile de business și recreaționale situate în jurul Parcului Herăstrău și a centrelor de birouri, precum Piața Victoriei. Complexul oferă 48.000 de metri pătrați de spații de birouri moderne, adaptate nevoilor chiriașilor. Având acces direct la transportul public deservit de autobuze și tramvaie, proprietatea oferă aprox. 1000 de locuri de parcare subterane. Chiriașii sunt invitați să se recreeze în incinta Plaza, situată între clădirile de birouri City Gate Towers. Plaza oferă un moment de liniște chiriașilor și vizitatorilor, care se pot relaxa în unul dintre lobby-urile  amenajate într-un design urban potrivit. La etajele superioare din City Gate se poate lua prânzul sau se poate face o pauză de cafea la sky-bar și restaurant, care oferă o vedere excepțională către parcul Herăstrău.

Despre GTC

Grupul GTC este unul dintre cei mai importanți investitori și dezvoltatori imobiliari, activ în Polonia și în capitalele țărilor din Europa Centrală și de Est. Din 1994, GTC a dezvoltat 76 spații de birouri moderne și proprietăți de retail, la standarde ridicate, cu o suprafață totală de peste 1,3 milioane de metri pătrați, în Europa Centrală și de Est.

GTC gestionează acum un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 48 de clădiri, care oferă peste 750 de mii de metri pătrați de birouri închiriabile și spații comerciale în Polonia, Budapesta, București, Belgrad, Zagreb și Sofia. În plus, GTC are în plan dezvoltarea a 325 de mii de metri pătrați de proprietăți de retail și birouri în capitalele Europei Centrale și de Est, iar 37 de mii de metri pătrați se află deja în construcție.

GTC S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia și inclusă în indicele mWIG40 și cotată la Bursa de Valori din Johannesburg.

Despre KMG Rompetrol – KMG International

Deținut în totalitate de KazMunayGas Kazahstan, KMG International are operațiuni în Europa și Asia Centrală, iar principalele activități constau în operațiuni comerciale majore cu petrol și produse petroliere (trading), rafinare și petrochimie, distribuție (retail) și marketing și alte servicii din industria petrolieră, precum foraj și servicii industriale integrate (inginerie, aprovizionare, construcții, project management).

În România, Grupul operează rafinăria Petromidia Năvodari – cea mai mare rafinărie din sector şi una dintre cele mai moderne rafinării din regiunea Mării Negre, cu o capacitate de prelucrare de peste 5 milioane de tone anual; rafinăria Vega Ploiești – cea mai longevivă unitate de acest gen care operează din 1905; o rețea de distribuție a combustibililor cu peste 1.070 puncte de distribuție; 200 stații de alimentare cu GPL; 9.000 puncte de distribuție pentru rezervoare de gaz și 3 stații de îmbuteliere GPL, 6 depozite.

Rompetrol este principala marcă a KMG International, reprezentativă pentru operațiunile de rafinare și petrochimie, activitățile de distribuție din România, Moldova, Bulgaria și Georgia, precum și pentru serviciile la sondă din domeniul upstream.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Le Carrousel și Revista Patronatului Român organizează, în data de 8 decembrie 2022, evenimentul “De BINE 22.23.01 4Q&A”

Revista Patronatului Român și Le Carrousel organizează joi, 8 decembrie 2022, evenimentul de business de sfârșit de an “De...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img