duminică, februarie 28, 2021
Abonament 2021 ClubAntreprenor.ro

Cu ŠKODA călătoriți în siguranță și confort inclusiv în condiții de iarnă

Must Read

Studiu ANCOM: Ce știu și ce nu știu cetățenii despre radiațiile electromagnetice (EMF) și despre 5G

„În era digitală, informarea corectă și cât mai completă are o importanță particulară și necesită cunoașterea percepțiilor cetățenilor. În...

Morphosis Capital pregătește noi investiții în IMM-uri românești în 2021

Morphosis Capital Fund I, un fond de private equity, rămâne în continuare alături de IMM-urile românești și are în...

Smarttech247 va angaja 60 de experți în securitate cibernetică

Smarttech247 își mărește echipa de experți din România, până la sfârșitul anului 2021, de la 40 la 100 de...

Timp de decenii, automobilele au dispus doar de luneta încălzită ca mijloc de completare a încălzirii interiorului. Apoi au fost adăugate oglinzile exterioare încălzite și duze încălzite pentru sistemul de spălare a parbrizului, pentru ca lichidul de spălare să nu înghețe nici pe timp de ger. Dar în prezent, dotările de profil oferite de ŠKODA sunt mult mai ample, incluzând, de pildă, și încălzirea staționară și pompa de căldură, pentru a crește confortul și siguranța pe timp de iarnă.

Parbrizul încălzit asigură rapid vizibilitatea optimă, ceea ce înseamnă că bine-cunoscuta racletă practică de gheață cu care sunt echipate automobilele ŠKODA este necesară doar pentru geamurile laterale. La modelele ŠKODA SCALA și KAMIQ, filamentele minuscule din parbriz ce nu sunt aproape deloc vizibile vor topi rapid stratul subțire de gheață. La ŠKODA KAROQ și modelele ŠKODA din clasele superioare, această funcție este asigurată de o folie invizibilă, integrată în geamul laminat al parbrizului.

Mâini calde și scaune încălzite până și pentru locurile din spate

Volanul încălzit oferit opțional pentru toate gamele ŠKODA adaugă și mai mult confort. Degetele înghețate și condusul cu mănuși groase sunt acum probleme de domeniul trecutului. Mai mult, ŠKODA nu oferă confortul scaunelor încălzite doar pentru locurile din față, ci acum și locurile laterale din spate pot fi încălzite opțional pentru gamele de modele începând cu clasa SCALA și KAMIQ. Sistemul staționar de încălzire oferit pentru ŠKODA KAROQ și gamele superioare crește și mai mult confortul. Astfel, că de a porni la drum și înainte chiar de a ajunge la automobil, interiorul poate fi adus la o temperatură plăcută și geamurile pot fi degivrate. Adițional, și motorul poate fi pre-încălzit, ceea ce reduce consumul de combustibil și scade semnificativ sarcina la care este supus motorul la pornirea la rece. Sistemul de încălzire staționară oferit de ŠKODA poate fi activat cu ajutorul unei telecomenzi sau din aplicația MyŠKODA sau poate fi programat în avans, pentru o anumită oră la care șoferul intenționează să plece la drum.

Încălzire inovatoare pentru interior și autonomie extinsă pentru modelele ŠKODA iV electrice

Cei care dețin un model ŠKODA iV pot, de asemenea, pre-încălzi confortabil interiorul în timp ce automobilul este la încărcat, folosind aplicația MyŠKODA pentru a controla sistemul de încălzire. Astfel, energia electrică necesară pentru încălzire va proveni direct din rețeaua de alimentare și nu din bateria litiu-ion a automobilului, ceea ce însemnă că se păstrează autonomia electrică pentru călătorie. Modelul pur electric ŠKODA ENYAQ iV va oferi, de asemenea, o pompă de căldură. Toate automobilele electrice sunt astfel proiectate încât să genereze cât mai puțină căldură reziduală, spre deosebire de automobilele cu motor cu ardere internă, unde această căldură reziduală inerentă este folosită pentru încălzirea interiorului. Aici intervine pompa de căldură, ce funcționează, din punct de vedere tehnic, similar cu sistemul de aer condiționat, dar în baza unui principiu de operare diferit.

O recomandare din gama Accesoriilor Originale ŠKODA

Pentru cei care își doresc dimineți mai plăcute, chiar dacă afară temperaturile sunt geroase, gama de Accesorii Originale ŠKODA oferă și un accesoriu …delicios: aparatul mobil pentru espresso, ce se potrivește perfect în suportul pentru pahare din consola centrală și poate fi alimentat de la priza de 12 V. Astfel vă puteți delecta cu un espresso italian delicios, pregătit în doar 2 minute.

Sistemul de încălzire staționară oferit de ŠKODA poate fi activat cu ajutorul unei telecomenzi sau din aplicația MyŠKODA sau poate fi programat în avans, pentru o anumită oră la care șoferul intenționează să plece la drum.

Cei care dețin un model ŠKODA iV pot, de asemenea, pre-încălzi confortabil interiorul în timp ce automobilul este la încărcat. Astfel, energia electrică necesară pentru încălzire va proveni direct din rețeaua de alimentare și nu din bateria litiu-ion a automobilului, ceea ce însemnă că autonomia electrică se păstrează pentru călătorie. Modelul pur electric ŠKODA ENYAQ iV va oferi, de asemenea, o pompă de căldură.

ŠKODA AUTO

› se concentrează asupra a trei priorități esențiale ale programului său de viitor ‘NEXT LEVEL ŠKODA’: extinderea gamei de modele spre segmentele de intrare în gamă, explorarea unor noi piețe în vederea continuării creșterii segmentului de volum, precum și progresul tangibil în domeniile sustenabilității și diversității.

› în prezent, marca le oferă clienților următoarele game de autoturisme: FABIA, SCALA, OCTAVIA, SUPERB, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ și ENYAQ.

› a livrat clienților de pe întregul glob peste 1 milion de automobile în 2020.

› aparține de peste 30 de ani de Grupul Volkswagen. Grupul Volkswagen este unul dintre cele mai de succes concerne auto din lume. ŠKODA AUTO produce și dezvoltă, independent, dar în asociere cu Grupul, automobile, precum și componente, motoare și transmisii.

› are trei sedii în Republica Cehă; produce în China, Rusia, Slovacia și India, în principal prin intermediul unor parteneriate încheiate în cadrul Grupului, precum și în Ucraina cu parteneri locali.

› are la nivel mondial circa 42.000 de angajați și activează în peste 100 de piețe.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Studiu ANCOM: Ce știu și ce nu știu cetățenii despre radiațiile electromagnetice (EMF) și despre 5G

„În era digitală, informarea corectă și cât mai completă are o importanță particulară și necesită cunoașterea percepțiilor cetățenilor. În...

Morphosis Capital pregătește noi investiții în IMM-uri românești în 2021

Morphosis Capital Fund I, un fond de private equity, rămâne în continuare alături de IMM-urile românești și are în vedere semnarea a două noi...

Smarttech247 va angaja 60 de experți în securitate cibernetică

Smarttech247 își mărește echipa de experți din România, până la sfârșitul anului 2021, de la 40 la 100 de specialiști în securitate cibernetică. De...

CEC Bank accelerează procesul de digitalizare cu soluții low-code furnizate de Aurachain

CEC Bank accelerează procesul de modernizare și digitalizare. CEC Bank apelează la platforma low-code dezvoltată de compania Aurachain pentru a automatiza o serie de...

Se deschide Sol și Suflet, prima fermă regenerativă din România și centru educațional pentru fermierii la început de drum

Cei interesați să își deschidă o fermă regenerativă sunt invitați să aplice la programul de internship plătit și să participe la cursurile organizate...
- Advertisement -

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -