joi, martie 28, 2024

Taco Bell inaugurează al 11-lea restaurant din România

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Sphera Franchise Group continuă expansiunea business-ului Taco Bell la nivel național prin inaugurarea unui nou restaurant în Brașov, pe data de 12 noiembrie. Cea de-a doua unitate din oraș este situată în Centrul Comercial AFI Palace Brașov, un punct strategic de tranzit.

Trei ani de la lansarea pe piața din România

Anul acesta, în luna octombrie, Taco Bell a împlinit trei ani de la lansarea pe piața din România, timp în care s-a extins la nivel local prin deschiderea de noi restaurante și a ajuns din ce în ce mai aproape de fani, oferindu-le acestora produsele originale de inspirație mexicană. Până acum, Taco Bell a adăugat în portofoliu:

  • 11 restaurante, cea de-a doua unitate din Brașov fiind cea mai recent adaugată în portofoliu;
  • 7 orașe din țară: București, Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Ploiești, Constanța și Brașov.

La aproape un an de la deschiderea primului restaurant din Brașov, Taco Bell inaugurează o nouă unitate, de data aceasta în Centrul Comercial AFI Palace Brașov. Restaurantul este o unitate de tip inline, care dispune de o suprafață de aproximativ 200 mp și 40 de locuri de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, având o bucătărie deschisă, care le permite clienților să vadă cum este preparată comanda, acces la WiFi nelimitat și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile. În prezent, produsele Taco Bell sunt disponibile doar în cadrul serviciului de livrare sau la pachet.

„Deși anul 2020 a fost plin de provocări pentru industria HoReCa, suntem bucuroși să inaugurăm un nou restaurant, în Brașov. Nu întâmplător am ales să deschidem a doua unitate în acest oraș. Am identificat o cerere mare din partea fanilor în acest oraș și iată-ne aici, din nou, alături de toți consumatorii dornici să încerce produsele originale, de inspirație mexicană. În plus, dorim să îi asigurăm pe toți clienții noștri că, în această perioadă, am implementat toate măsurile sanitare suplimentare, astfel încât să se poată bucura de aceeași experiență Live Más într-un mediu sigur.”, a spus Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

25 de noi locuri de muncă

Prin inaugurarea unității din Brașov, Taco Bell a creat 25 de locuri de muncă, noua echipă fiind gata să îi servească pe clienţi cu produse delicioase, de inspirație mexicană, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros. În plus, la deschidere, fanii sunt întâmpinați cu o surpriză de inspirație mexicană. Astfel, în perioada 12 – 15 noiembrie, clienții se pot bucura de un Taco Snack Meniu, care include un Taco Supreme, o porție de Mexican Fries și un sos Nacho Cheese la prețul special de 7 lei.

Momentan, restaurantul Taco Bell din Brașov este deschis doar pentru comenzile la pachet, urmând ca din 16 noiembrie să fie disponibilă și livrarea la domiciliu, prin intermediul colaboratorilor specializați. Sănătatea angajaților și clienților a fost și va rămâne o prioritate la Taco Bell. De aceea, în contextul actual, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în toate restaurantele  din țară, precum: igienizarea spațiilor de lucru și a zonelor frecventate de clienți, respectarea cu strictețe a procedurilor de spălare și igienizare a mâinilor, păstrarea măștii în interiorul restaurantelor și delimitarea zonelor astfel încât să fie respectată distanțarea socială. Suplimentar, la casele de marcat au fost amplasate panouri de protecție transparente. De asemenea, unitatea este dotată cu dezinfectant și este încurajată plata cu cardul pentru a minimiza contactul dintre clienți și personal.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Interviu cu Ioana Petrea, Managing Partner Rightfit și co-fondator al aplicației TogetHR: Mi-am dorit foarte mult să am flexibilitate în campaniile de recrutare

Interviu cu Ioana Petrea Managing Partner Rightfit și co-fondator al aplicației TogetHR Mi-am dorit foarte mult să am flexibilitate în...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv