joi, aprilie 18, 2024

foodpanda îți recomandă 6 preparate specifice bucătăriei mexicane pe care să le încerci de Ziua Națională a Mexicului   

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Astăzi, de Ziua Națională a Mexicului, foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, îți recomandă șase preparate culinare care te vor introduce într-o lume plină de condimente și arome specifice bucătăriei mexicane. Cu o istorie îndelungată, care a parcurs civilizații și epoci încărcate de evenimente care și-au lăsat amprenta asupra sa, bucătăria mexicană este în prezent una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate bucătării din întreaga lume, mai ales de pasionații de mâncăruri picante.

Guacamole

Celebrul sos mexican guacamole preparat din avocado, alături de ceapă, ardei gras, coriandru și suc de lămâie, face echipă perfectă cu o porție de nachos crocanți din făină de mălai, fiind o opțiune ideală pentru un aperitiv sau ca o gustare. Dacă ești din Baia Mare le poți comanda de la restaurantul Mamasita Mexican American Grill.

Tacos

Una dintre cele mai cunoscute rețete culinare asociate bucătăriei mexicane este tacos, un preparat extrem de gustos, care constă într-o tortilla de porumb și un amestec de legume, condimente și diferite tipuri de carne. În funcție de preferințele tale gastronomice, poți alege de la restaurantul Chido Mexican Kitchen din Iași, tacos cu pui, vită, creveți, vegetarian sau vegan.

Burrito

Un alt preparat tradițional mexican pe care trebuie să îl încerci cu această ocazie este burrito, a cărui formă seamănă cu binecunoscuta shaorma, însă ingredientele sunt destul de diferite. Dacă ești din Cluj, poți savura un Burrito cu chili con carne, orez Basmati, cașcaval, sos de fasole, roșii, salată Iceberg și tortilla de casă, pregătit de restaurantul Pokka Bistro.

Quesadilla

Vestita quesadilla nu mai are nevoie de nicio prezentare atunci când vorbim de preparate specifice bucătăriei mexicane. Extrem de versatilă, Venduras Quesadilla preparată din pastă de fasole neagră, legume prăjite, nelipsitul cașcaval și servită alături de sosul de salsa de restaurantul Taqueria Mexicană din Brașov, este ideală pentru orice moment al zilei.

Enchilada

Enchilada este un preparat tradițional mexican al cărui nume tradus – acoperit cu sos iute, sugerează instant aroma sa puternic condimentată. În prezent, există numeroase versiuni ale acestei rețete, însă poți încerca o versiune cu totul specială de la restaurantul Taqueria El Torito din București, Enchilada de pollo con mole, pregătită cu tortilla de porumb, carne de pui, orez și picantul sos mole cu ciocolată.

Fajita

Foarte iubit de mexicani, fajita este un preparat cu o lungă existența în gastronomia mexicană, care te va cuceri cu siguranță cu amestecul său de gusturi. Preparat cu carne de pui, ardei verde și roșu copt, brânzeturi, porumb, sos dulce sau picant și lipie, te poți bucura de un Fajito Pollo de la restaurantul Mexican Food din Sibiu.       

Despre foodpanda

foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 4100 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Sebeș, Târgu Jiu, Deva, Bistrița, Botoșani și Suceava.

Începând din acest an, foodpanda și-a extins serviciile în zona comerțului rapid și acoperă o gamă diversificată în afara livrării de mâncare, integrând în secțiunea Shops din platformă mii de produse disponibile pentru livrare imediată de la zeci de parteneri din retailul alimentar și non-alimentar precum: cora România, Inmedio, Viva Shop și mulți alții.

foodpanda este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global și lider în ceea ce privește numărul restaurantelor partenere, utilizatori activi și volum de comenzi în mai multe țări decât oricare dintre competitorii săi.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

OFA UGIR: Viitorul producției agroalimentare va fi discutat la Iași pe 24 aprilie

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Universitatea de Științele...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv