joi, iulie 18, 2024

Digital Clinics – Program flexibil și consultații video

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Platforma independentă Digital Clinics le oferă specialiștilor din domeniul medical soluția tehnică optimă pentru a fi oricând și de oriune în contact cu pacienții. Medicii, psihologii și psihoterapeuții sunt invitați să-și deschidă, gratuit, cabinete online prin care să țină legătura cu cei care au nevoie de un sfat medical avizat, de o consultație la distanță sau de o primă ghidare eficientă în cazul unei probleme de sănătate.

Digital Clinics, cea mai nouă platformă de telemedicină din România, este deschisă reprezentanților tuturor specialităților medicale. Procedura de înscriere este ușoară din punct de vedere tehnic și se realizează integral pe site-ul digital-clinics.com.

După verificarea documentelor și primirea acceptului, medicii își stabilesc atât propriul program de consultații, cât și onorariul perceput.

Program flexibil și consultații video

Principalele avantaje pe care Digital Clinics le oferă medicilor sunt programul flexibil și eficientizat, posibilitatea de a fi în legătură permanentă cu pacienții și de a le interpreta investigațiile medicale, chiar și de la distanță, prin intermediul consultațiilor video. În plus, veniturile sunt garantate: toate consultațiile oferite prin intermediul platformei sunt contra cost și sunt finalizate cu plata de către pacient a acestora prin intermediul sistemului integrat de plăți.

Sigur in contextul Covid-19

 Consultațiile online rapide și accesibile sunt și soluția ideală în contextul noilor măsuri restrictive impuse de pandemia de Covid-19. Medicii pot ține legătura cu pacienții care se află în confortul și siguranța propriei locuințe.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Interviu cu Valentin Popescu, omul care inovează în marketing sportiv

Valentin Popescu este Sports Marketing Consultant la MVP Consultancy, o companie antreprenorială care oferă servicii de consultanță în afaceri:...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv