vineri, iulie 19, 2024

SoftOne pătrunde pe piața din Marea Britanie cu soluțiile de Cloud ERP si CRM

SoftOne Technologies, membru al grupului de investiții grecesc Olympia Group, face un pas important spre extinderea soluțiilor sale dincolo de regiunea Europei de Sud-Est și intră în piața software din Marea Britanie. 

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

SoftOne Technologies, membru al grupului de investiții grecesc Olympia Group, face un pas important spre extinderea soluțiilor sale dincolo de regiunea Europei de Sud-Est și intră în piața software din Marea Britanie.

SoftOne a încheiat un parteneriat de afaceri cu Smart Cloud Software

În conformitate cu planul de dezvoltare strategică, SoftOne a încheiat un parteneriat de afaceri cu Smart Cloud Software pentru comercializarea aplicațiilor Soft1 Cloud ERP și CRM pe piața din Marea Britanie. Obiectivul SoftOne este să ofere valoare adăugată tuturor companiilor din UK ce își doresc să îmbrățișeze și să adopte transformarea digitală în procesele lor de business.

Având peste 20 de ani de experiență pe piața de software din Marea Britanie, Smart Cloud Software oferă servicii complete de implementare și suport pentru soluțiile ERP și CRM pentru diferite sectoare ale industriei, de la producție și construcții, la medical sau HoReCa. Parteneriatul dintre cele două companii s-a concretizat la începutul lunii iunie, toate acțiunile necesare pentru a comercializa cu succes serviciile și soluțiile SoftOne în Regatul Unit fiind pregătite anterior lansării parteneriatului.

Parteneriatele puternice sunt o parte integrată a strategiei noastre de dezvoltare pe piețele internaționale cu potențial, precum Marea Britanie. Suntem încântați să devenim partenerii Smart Cloud Software pentru a oferi IMM-urilor din Marea Britanie soluții software de cea mai bună calitate. Portofoliul de servicii, precum și expertiza Smart Cloud Software, completează soluțiile SoftOne pentru a ajuta companiile din UK să obțină beneficii în urma transformării digitale, prin implementarea unui software Cloud inovator și a unor soluții avansate de mobilitate”, spune George Koulogiannis, International Unit Executive Director SoftOne.

 „Suntem încântați să devenim partener SoftOne, unul dintre cei mai dinamici furnizori de software în dezvoltarea soluțiilor ERP și CRM. Lansarea produselor Soft1 în Marea Britanie ne va permite să obținem avantaje competitive în sectoarele de retail și producție prin prisma experienței noastre”, a adăugat Sara Duss, Director General Smart Cloud Software – UK. 

Despre SoftOne Technologies

SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii software ERP, CRM şi aplicaţii Web & Mobile din Europa de Sud-Est. Având sediul central în Atena, Grecia, SoftOne oferă opţiuni de găzduire a soluţiilor de business atât pe serverul clientului, cât şi în Cloud / Software as a Service (SaaS), companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari. SoftOne are în prezent peste 200 de angajaţi, mai mult de 300 de parteneri, o sucursală în Salonic și trei subsidiare în România, Bulgaria şi în Cipru. SoftOne Technologies este lider de piață în segmentele Cloud ERP și Saas, fiind ”Microsoft Gold Certified Partner” și având peste 20.000 de clienți la nivel internațional și mai mult de 4.500 de clienți Cloud. În perioada 2018 – 2019, SoftOne Technologies a achiziționat Unisoft și Prosvasis, doi dintre cei mai importanți competitori ai companiei, ajungând astfel la peste 45.000 de utilizatori ai soluțiilor SoftOne în total.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv