luni, aprilie 22, 2024

Victorie de 200 de milioane de euro a Municipiului Constanta, reprezentat de Trandafir & Associates

Societatea de avocati Trandafir & Associates a asistat cu succes Municipiul Constanta in litigiul prin care i se solicita de catre Polaris M.Holding plata unor penalitati in valoare de aproximativ 200 mil. euro. Suma reprezinta cea mai mare pretentie financiara ridicata in fata unei instante de judecata din Romania.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Societatea de avocati Trandafir & Associates a asistat cu succes Municipiul Constanta in litigiul prin care i se solicita de catre Polaris M.Holding plata unor penalitati in valoare de aproximativ 200 mil. euro. Suma reprezinta cea mai mare pretentie financiara ridicata in fata unei instante de judecata din Romania.

Tribunalul Iasi a respins, ca inadmisibila, cererea Polaris M.Holding

In data de 8 iulie 2020, in dosarul nr. 4088/99/2019, Tribunalul Iasi a respins, ca inadmisibila, cererea Polaris M.Holding, privind obligarea Municipiului Constanta la plata sumei de 200 mil. euro drept penalitati de intarziere, ca urmare a refuzului municipalitatii de a majora tarifele pentru serviciile de salubrizare din Constanta.

„In numele Primariei Municipiului Constanta, al celor peste 315.000 de locuitori ai sai, precum si in numele meu personal, in calitate de Primar al municipiului pe care il reprezint, imi face o deosebita onoare sa adresez felicitarile si multumirile noastre Societatii de Avocati Trandafir & Associates pentru modul impecabil in care a reprezentat interesele municipiului si ale cetatenilor sai, in cadrul unuia dintre cele mai mari litigii din ultimii 10 ani din Romania, raportat la valoarea obiectului sau, precum si la impactul social avut”, a subliniat Decebal Fagadau, primarul Municipiului Constanta.

Aceasta victorie castigata pe principii etice de catre Trandafir & Associates ii ofera primariei municipiului de la malul Marii Negre posibilitatea de a investi in proiecte sustenabile pentru dezvoltarea unuia dintre cele mai importante orase ale Romaniei, un puternic ambasador al tarii noastre in plan international. Echipa Trandafir & Associates dedicata proiectului a fost coordonata de avocatul Georgiana-Raluca Trandafir, care a asigurat si reprezentarea in instanta a Municipiului Constanta.

„Colaborarea cu Georgiana-Raluca Trandafir, coordonatorul proiectului, precum si cu echipa sa din cadrul Societatii Trandafir & Associates, mi-au oferit deosebita ocazie de a interactiona cu profesionisti cu o experienta complexa si cunostinte de cel mai ridicat nivel, pe care i-am apreciat pentru solutiile inovatoare, flexibile, prompte si castigatoare oferite, dand dovada de o abordare sofisticata, multidisciplinara. Implicarea lor «cu toate panzele sus» in acest litigiu a relevat standarde profesionale de inalta tinuta, alese valori umane si principii morale, argumente esentiale care m-au determinat sa aleg Societatea de Avocati Trandafir & Associates ca furnizor de servicii de incredere, pe termen lung, pentru a reprezenta interesele Primariei Municipiului Constanta si ale cetatenilor acestuia”, a adaugat Decebal Fagadau.

Solutia Tribunalului Iasi este disponibila online aici (cautare dupa numarul de dosar). Aceasta nu este definitiva.

Despre Trandafir & Associates

Trandafir & Associates ofera servicii de avocatura de top, reunind o experienta de 14 ani in domeniile: drept public/administrativ; servicii publice & proprietate publica; achizitii publice si fonduri europene; litigii; dreptul muncii; drept imobiliar & al constructiilor. Urmarim succesul sustenabil al clientilor si ne consolidam in mod constant capacitatea de a livra servicii juridice la cele mai inalte standarde profesionale. Victoria pe principii etice este singura noastra optiune. Ne recomanda profesionalismul, dedicarea echipei, flexibilitatea gandirii, perspectiva multidisciplinara si inovatoare, curajul si valorile umane. Loialitatea pentru clientii nostri se reflecta in rezultatele obtinute si construieste parteneriate durabile.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

IMOTECA își mărește portofoliul din România și își extinde activitatea în Spania

Imoteca - The residential experts - anunță extinderea semnificativă a portofoliului său din România și lansarea operațiunilor de consultanță și...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv