sâmbătă, aprilie 13, 2024

Georgiana Iancu se alătură ca Partener în departamentul de taxe indirecte al EY România

Georgiana Iancu este noul Partener al echipei de Asistență fiscală și juridică, în cadrul departamentului de taxe indirecte al EY România. În acest rol, Georgiana se va axa pe dezvoltarea practicii de taxe indirecte, precum și pe extinderea amprentei EY România pe piața locală, prin  transformarea organizațională a departamentului și diversificarea ofertei de servicii de consultanță fiscală.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Georgiana Iancu este noul Partener al echipei de Asistență fiscală și juridică, în cadrul departamentului de taxe indirecte al EY România. În acest rol, Georgiana se va axa pe dezvoltarea practicii de taxe indirecte, precum și pe extinderea amprentei EY România pe piața locală, prin  transformarea organizațională a departamentului și diversificarea ofertei de servicii de consultanță fiscală.

”Sunt onorată să mă alătur echipei EY și să pot contribui la transformarea organizațională a practicii de taxe indirecte. Împreună cu echipa de specialiști în domeniul TVA, al taxelor vamale, accize și fond de mediu vom continua să dezvoltăm soluții inovatoare și practice pentru clienții noștri, care să răspundă provocărilor specifice mediului în care operează. De asemenea, mă voi implica activ în dezvoltarea unor soluții IT, care să simplifice procesul de calcul și declarare a taxelor indirecte”, spune Georgiana Iancu.

Georgiana Iancu a fost implicată într-o serie de proiecte de consultanță, revizuire și structurare fiscală, precum și în dezvoltarea de instrumente și proceduri pentru prevenirea fraudelor în domeniul TVA. De asemenea, a asistat cu succes mai multe companii locale și internaționale în timpul inspecțiilor fiscale inițiate de autoritățile fiscale române, precum și în procesul de contestare fiscală. Experiența sa acoperă o gamă largă de industrii, precum retail și FMCG, real estate, energie și automotive.

În zona de TVA, având o cunoaștere aprofundată a legislației europene privind TVA, s-a implicat în diferite inițiative care au dus la modificări ale legislației din România.

Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: ”Experiența profesională a Georgianei, cu peste 14 ani de activitate în servicii de consultanță fiscală și o puternică specializare în TVA, precum și în industria de retail și FMCG, va adăuga valoare echipei și va contribui la dezvoltarea departamentului de Asistență fiscală și juridică.”

Georgiana Iancu deține o diplomă de licență în contabilitate și informatică de gestiune, în cadrul Academiei de Studii Economice București, și o diplomă de licență în managementul și administrarea afacerilor la Institutul Francez-Român – Universitatea Auvergne, IUP Clermont Ferrand. Georgiana a obținut o diplomă de master în fiscalitate în cadrul Facultății de Drept a Universității din Oxford și este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 284.000 de angajaţi în peste 700 de birouri în 150 de ţări şi venituri de aproximativ 36,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2019. Reţeaua  noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale.

Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com

 

 

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Asociația Energia Inteligentă: Un pas mic spre eradicarea sărăciei energetice extreme – Registrul Național al Caselor fără Energie Electrică

Până la realizarea REGISTRULUI NAȚIONAL AL CASELOR FĂRĂ ENERGIE ELECTRICĂ (RNCFEE) se invoca lipsa informațiilor despre cetățenii care trăiesc...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv