sâmbătă, aprilie 13, 2024

Zitec pornește Caravana Regista pentru accelerarea digitalizării autorităților locale

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, anunță că a pornit Caravana Regista, având ca scop promovarea digitalizării instituțiilor publice din țară prin prezentarea directă a funcționalităților Regista, aplicație completă de registratură și management al documentelor. În prezent, aplicația este folosită în peste 500 de primării și companii din 40 de județe. Luna aceasta, Caravana Regista va fi prezentă în județele Mehedinți, Olt și Vâlcea.

Totodată, echipa Regista anunță că va oferi consultanță gratuită pentru integrarea aplicației Ghiseul.ro, operată de Autoritatea pentru Digitalizarea României, în portalul public e-Guvernare al primăriilor înrolate. Astfel, cetățenii își pot plăti taxele, impozitele sau amenzile mult mai ușor, online și în siguranță, direct pe site-ul primăriei de care aparțin. Taxele și impozitele se pot plăti atât din contul de utilizator al cetățeanului, cât și fără autentificare dacă se cunosc sumele de plată. În ceea ce privește plata amenzilor, aceasta se poate efectua fără cont, cu informațiile din procesul verbal, confirmarea plății urmând să se trimită pe adresa de e-mail.

Pentru a sprijini procesul de digitalizare al instituțiilor publice în contextul pandemiei generate de COVID-19, reducerea deplasărilor cetățenilor către sediile primăriilor și pentru a permite inclusiv lucrul de acasă pentru funcționarii publici, Zitec oferă în continuare autorităţilor locale trei luni de licenţă gratuită pentru activarea modulelor Managementul documentelor şi e-Guvernare ale Regista.

„În ultimele luni am văzut cu toții cât de important este procesul de digitalizare, mai ales în ceea ce privește instituțiile publice locale și câte oportunități poate oferi atât angajaților din sistemul public, cât și cetățenilor. Am pornit Caravana Regista cu scopul de a accelera acest proces, județ cu județ. Luna aceasta, Caravana Regista va fi prezentă în județele Mehedinți, Olt și Vâlcea, unde echipa noastră se va întâlni cu toate instituțiile interesate și le va prezenta modul în care Regista poate răspunde nevoilor actuale de transformare digitală”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Soluția Regista, dezvoltată de echipa Zitec, este lider de piață pe segmentul aplicațiilor de registratură și managementul documentelor în administrația publică locală. Rolul aplicației este să automatizeze și să eficientizeze activitățile din instituțiile locale, guvernamentale și din companii prin modulele de registratură electronică, managementul documentelor și e-Guvernare. Regista facilitează atât o comunicare optimă între departamentele unei instituții, cât și între funcționari și cetățeni, pentru o rezolvare rapidă și mult mai organizată a solicitărilor primite.

Potrivit datelor companiei, până în prezent peste 500 de instituții publice și companii din 40 de județe din țară și-au îmbunătățit procesele de lucru și-au redus birocrația prin intermediul Regista. Aplicația are 9000 de utilizatori la nivel național care au înregistrat de-a lungul timpului peste 8 milioane de documente.

Aplicația Regista poate fi accesată de oriunde de către funcționarii publici sau angajații companiilor, fiind disponibilă direct din browser, fără instalare și cu toate informațiile stocate în siguranță în cloud Microsoft Azure.

Despre Zitec

Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și Google Cloud Partner, precum și singura companie românească Partener Magento și unic furnizor în România al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX.

Pentru activitatea sa din 2019, Zitec a fost desemnată “Compania Anului” la Gala ANIS România 2020. În 2019, Zitec a fost declarat “Best Workplace” la Romanian Business Services Awards și a primit Premiul Juriului pentru “Angajatorul anului” la Romania Insider Awards, după ce, cu un an în urmă, s-a clasat în Top 3 al celor mai apreciați angajatori din România, conform site-ului undelucram.ro și în “Topul companiilor din IT pentru care să lucrezi” realizat de Revista BIZ. Pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din România conform Forbes. Campania de donare de sânge la birou lansată de Zitec la nivel național – #cei1024 – a fost premiată cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards, “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 și 2019, precum și premiu la Categoria “Parteneriat Intersectorial”, în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2020.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Asociația Energia Inteligentă: Un pas mic spre eradicarea sărăciei energetice extreme – Registrul Național al Caselor fără Energie Electrică

Până la realizarea REGISTRULUI NAȚIONAL AL CASELOR FĂRĂ ENERGIE ELECTRICĂ (RNCFEE) se invoca lipsa informațiilor despre cetățenii care trăiesc...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv