joi, iulie 18, 2024

Libra Internet Bank își actualizează sistemul de core-banking pentru a dezvolta noi aplicații utile clienților

Libra Internet Bank a finalizat cu succes upgrade-ul sistemului informatic planificat în weekend-ul recent încheiat și devine prima bancă din România care își actualizează sistemul la noua versiune (R19) a soluției de core-banking T24 Transact - lider mondial în domeniu. Prin introducerea unor module și funcționalități noi, upgrade-ul sistemului informatic va permite procesarea mai rapidă a operațiunilor și va facilita dezvoltarea de soluții inovatoare pentru clienți.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Libra Internet Bank a finalizat cu succes upgrade-ul sistemului informatic planificat în weekend-ul recent încheiat și devine prima bancă din România care își actualizează sistemul la noua versiune (R19) a soluției de core-banking T24 Transact – lider mondial în domeniu. Prin introducerea unor module și funcționalități noi, upgrade-ul sistemului informatic va permite procesarea mai rapidă a operațiunilor și va facilita dezvoltarea de soluții inovatoare pentru clienți.

“După sute de ore de dezvoltare și mii de teste efectuate, Libra Internet Bank devine astăzi prima bancă din România care utilizează versiunea R19 a sistemului Temenos Transact. Acest upgrade este foarte important pentru noi pentru că ne asigură o viteză mai mare de procesare și suportul necesar pentru dezvoltarea strategiei digitale a băncii“, a declarat Ionel Umbreș, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

Temenos Transact este lider pe piața soluțiilor de core-banking, cu cel mai amplu și complex set de funcționalități disponibile. În 2020, se împlinesc 12 ani de când Libra Internet Bank utilizează acest sistem de core-banking furnizat de către Temenos, pe care l-a actualizat în mod constant și în jurul căruia și-a construit propria echipă de administrare și dezvoltare, cu scopul valorificării opțiunilor de adaptare/optimizare pe care această soluție informatică le pune la dispoziție. Implementarea noii versiuni face parte din strategia băncii de a investi în tehnologia de vârf și de a rămâne deschisă către inovație, cu scopul automatizării proceselor și al modernizării continue a infrastructurii.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice bănci din România. Cu o rețea de 55 de sucursale, banca este specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor și acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

Despre Temenos

Temenos AG (SIX: TEMN) este liderul mondial în domeniul software-ului bancar. Peste 3.000 de bănci din toată lumea, inclusiv 41 dintre băncile din Top 50, se bazează pe Temenos pentru a procesa tranzacțiile zilnice și interacțiunile cu peste 500 de milioane de clienți bancari. Temenos oferă soluții software cloud-native, cloud-agnostic și AI-driven, pentru front office, core banking, plăți și administrarea fondurilor, care permit băncilor să livreze o experiență de consumator integrată, omnichannel și să atingă excelența operațională.

Este demonstrat că software-ul Temenos asigură clienților săi de top atingerea unui raport cheltuieli / venituri de 26,8%, jumătate din media industriei, și obținerea unei rentabilitati a capitalului angajat de 29%, de trei ori mai mare decât media industriei. De asemenea, acești clienți investesc 51% din bugetul lor de  IT în dezvoltare și inovație, versus mentenanță, ceea ce reprezintă dublul mediei din industrie, dovedind că investițiile băncilor în IT aduc o valoare adăugată tangibilă afacerii lor.

Pentru mai multe informații, vizitați www.temenos.com.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv