joi, iulie 18, 2024

Provocarea #24MicaTzopaiala înlocuiește evenimentul sportiv caritabil Marea Tzopăială în vreme de COVID-19

Fundația Inovații Sociale Regina Maria lansează o provocare inedită în online pentru a strânge fonduri pentru educația a 200 de copii din familii vulnerabile.  Provocarea va avea startul duminică, 24 mai, atunci când ar fi trebuit să aibă loc cea de-a IV-a ediție a evenimentului sportiv caritabil Marea Tzopăială, anulat în contextul restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, și va continua atâta vreme cât obiectivul de strângere de fonduri este atins.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Fundația Inovații Sociale Regina Maria lansează o provocare inedită în online pentru a strânge fonduri pentru educația a 200 de copii din familii vulnerabile.  Provocarea va avea startul duminică, 24 mai, atunci când ar fi trebuit să aibă loc cea de-a IV-a ediție a evenimentului sportiv caritabil Marea Tzopăială, anulat în contextul restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, și va continua atâta vreme cât obiectivul de strângere de fonduri este atins.

Prin aceasta provocare Fundația Inovații Sociale Regina Maria își propune să strângă 24.000 EUR din 12.000 de SMS-uri trimise de către participanți.

Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă toate companiile care sponsorizau în mod obișnuit cauzele fundației, ne vedem obligați să ne întoarcem privirea către comunitate și să cerem ajutorul pentru semenii noștri care se află într-o situație mai puțin fericită. Școala s-a oprit și sunt copii pentru care continuarea educației în mediul online nu poate fi o opțiune, fiindcă nu au nici măcar un telefon cu butoane sau curent electric acasă. Copiii din centrele noastre educaționale (Băneasa și Clinceni) au nevoie să fie susținuți să treacă cu bine peste vară, să recupereze lecțiile pierdute și să fie pregătiți pentru, sperăm noi, o reîntoarcere la școala reală din septembrie. Ceea ce ne dorim de fapt este să-i susținem în continuare pe acești copii să creadă mai departe în visele lor!” a declarat Cristiana Mateoiu, Director Executiv al Fundației.

Ideea acestei provocări se învârte în jurul numărului 24, atunci când ar fi trebuit să aibă loc evenimentul Marea Tzopaială, dar și a sumei necesare pentru a-i ajuta pe copii să își continue educația (24.000 EUR).

Aceasta constă în realizarea unei scurte filmări a unei activități sportive cu 24 de repetări și postarea ei pe canalele lor de social media împreună cu hashtag-ul #24micatzopaiala, nu înainte de a DONA 2 eur/lunar prin SMS la 8844 cu cuvântul VISE. Participanții pot alerga 2,4 km sau 24 km, pot face 24 sărituri cu coarda, sau orice altceva preferă. Sau pot pur și simplu să facă un gif sau boomerang în timp ce sar cât mai sus. Pentru succesul campaniei de strângere de fonduri este important ca cei care acceptă provocarea să dea mai departe leapșa către 3 prieteni pentru ca aceștia să facă același lucru și pentru a dona către cauza fundației.

Idei de provocări sportive legate de numărul 24 sau 2.4 pot fi găsite pe website-ul fundatiei, pe paginile de Facebook, Instagram și TikTok dar și urmărind hashtag-ul #24micatzopaiala, unde se vor regăsi și video-uri cu provocări realizate de vedete și persoane publice care au intrat deja în joc.

Provocarea începe duminică, 24 mai la ora 10.00 pe pagina de Facebook a Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

SPONSORI ȘI PARTENERI: Raiffeisen Bank, GROUPAMA

PARTENERI MEDIA: ItsyBitsy FM,  București FM, Smart FM, Agerpres

Fundația Inovații Sociale Regina Maria este un ONG care oferă de 10 ani o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri și asigurări medicale și care îngrijește, alături de mai bine de 15 dascăli angajați și voluntari, un număr de 200 de copii din familii defavorizate în cele două centre educaționale ale fundației (Clinceni și Băneasa). Fundația Inovații Sociale Regina Maria este inițiativa filantropică a familiei Dr. Wargha și Mitra Enayati și face parte din ENAYATI Group. Fundația Inovații Sociale Regina Maria nu face parte din Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv