joi, iunie 13, 2024

Profi a ajuns la 200 de magazine Agent

Luna mai a adus cu sine o realizare importantă pentru rețeaua PROFI: Atingerea cifrei de 200 de Magazine Agent. În spatele acestei reușite se află o echipa dedicata, formată din oameni care cred în proiectul lor și se implică.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Luna mai a adus cu sine o realizare importantă pentru rețeaua PROFI: Atingerea cifrei de 200 de Magazine Agent. În spatele acestei reușite se află o echipă dedicată, formată din oameni care cred în proiectul lor și se implică.

În baza unor contracte de colaborare, prin proiectul Agent rețeaua încredințează administrarea unor magazine PROFI deja în funcțiune către persoane cu experiență dovedită în retail. Cel mai adesea, dar nu neaparat obligatoriu, agentul este un fost șef de magazin PROFI cu spirit antreprenorial, care alege să se implice în și mai mare măsură în activitățile unității sale și totodată își dorește mai multă larghețe în privința felului în care conduce echipa pe care și-o și selectează personal.

Numărul Magazinelor Agent crește vertiginos, fapt încurajat de PROFI ca urmare a succesului dovedit de această formula. Magazinul Agent este o formă specifică acestei rețele, nu o franciză. Spațiul în care funcționează, utilajele, echipamentele și stocul de marfă sunt în continuare în proprietatea PROFI, în timp ce modalitatea prin care Agentul își gestionează întreținerea magazinului, stocul de marfă și vânzările rămân în întregime la latitudinea sa. Iar aspectul cel mai important este însă că, în funcție de performanțele obținute, de profitul magazinului, acesta ajunge să obțină câștiguri motivante.

”În prezent, dacă dorești să începi o afacere în comerț ai multe costuri: închirierea spațiului, amenajarea, aprovizionarea, personalul, utilitățile și altele. Cu toate aceste costuri suportate, nu îți poate garanta nimeni succesul afacerii,” spune Marius Ivanov, agent PROFI. “Principalul avantaj al acestei pozițiit este că devii antreprenor într-o afacere de succes, cu costuri minime și profit decent. La începutul anului 2019, am primit un magazin în Slatina, pe care îl consider acum ca a doua mea casă. Aici, împreună cu echipa pe care o coordonez, asigurăm peste 6.000 de produse sutelor de clienți care ne trec pragul zilnic. Odată intrat în familia PROFI, am beneficiat de training de specialitate și de suport 24 h din 24 h din partea specialiștilor companiei. Am primit o serie de proceduri care mă ajută să îmi organizez activitatea echipei în fiecare zi și sfaturi constructive din partea angajaților companiei care vin periodic în magazin pentru a te ajuta când ai nevoie. Avem unele din cele mai bune prețuri din piață, reclamă în mass-media și multe facilități la care mulți antreprenori doar visează. Un alt avantaj foarte important este ca PROFI m-a lăsat să mă dezvolt. În urma rezultatelor pe care le-am avut, mi s-a aprobat la sfârșitul anului 2019 preluarea unui al doilea magazin în postura de Agent. Împreună cu echipele din ambele magazine am avut rezultate bune în ultimele 6 luni și trebuie să recunosc că sunt în discuții cu PROFI ca să preiau un al treilea magazin. Mă simt foarte bine în postura de Agent și în siguranță, mai ales în această perioadă economică dificilă pentru mulți antreprenori români.”

PROFI se extinde cu sute de magazine în fiecare an, ceea ce face ca sute de poziții de șef și adjunct de șef de magazin să devină disponibile. Consecința este că această rețea prezintă poate cele mai puternice oportunități de promovare profesională din țară, într-unul dintre cele mai stabile domenii de activitate, așa cum a dovedit-o situația creată de actuala pandemie, iar Magazinul Agent se constituie și într-o școală deosebită unde se formează buni profesioniști în retail.

Cu peste 1.200 de magazine care funcționează în mai mult de 570 localități și cu peste 20.0000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv