joi, iulie 18, 2024

#FloriPentruEroi – Ambasada Olandei ȋn România dăruiește flori ONG-urilor active ȋn timpul pandemiei de coronavirus

Societatea civilă din România s-a implicat puternic ȋn sprijinirea autorităților locale și guvernamentale ȋn lupta cu pandemia de coronavirus. Ȋn semn de apreciere, Ambasada Olandei ȋn România a demarat campania #FloriPentruEroi, prin care a trimis câte un buchet de flori olandeze ONG-urilor care s-au mobilizat, ȋn ultimele două luni, și au dat dovadă de solidaritate cu toți cei vulnerabili ȋn criza globală sanitară.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Societatea civilă din România s-a implicat puternic ȋn sprijinirea autorităților locale și guvernamentale ȋn lupta cu pandemia de coronavirus. Ȋn semn de apreciere, Ambasada Olandei ȋn România a demarat campania #FloriPentruEroi, prin care a trimis câte un buchet de flori olandeze ONG-urilor care s-au mobilizat, ȋn ultimele două luni, și au dat dovadă de solidaritate cu toți cei vulnerabili ȋn criza globală sanitară.

Societatea civilă din România, inclusiv ONG-urile extrem de active ȋn ultima perioadă, merită tot respectul nostru pentru eforturile depuse. Cei aflați ȋn situații de risc, din cauza pandemiei, au nevoie de cât mai mult suport, iar asociațiile și comunitățile de donatori continuă să aibă o contribuție crucială ȋn acest sens. Munca lor ne-a inspirat să găsim noi modalități de a depăși provocări cu care ȋntreaga lume se confruntă. O zicală olandeză spune că florile sunt potrivite pentru orice ocazie, iar ȋn cazul de față, ele reprezintă un semn al aprecierii noastre profunde”, a declarat Arie Veldhuizen, Consilier Agricol ȋn cadrul Ambasadei Olandei ȋn România.

Ambasadele Regatului Țărilor de Jos din mai multe state au organizat acțiuni similare cu cea din România, prin care au dăruit flori instituțiilor publice, spitalelor, poliției etc. Scopul a fost de a arăta solidaritate cu cei din linia ȋntâi și a demonstra că gesturile mici fac diferența ȋn situații de criză.

Ȋn România, florile, ȋmpreună cu un mesaj de mulțumire, sunt livrate ȋn perioada 12-15 mai către 26 de ONG-uri din București și alte orașe din țară. Pe lista Ambasadei a fost inclusă și Fundația pentru SMURD, ȋnsă reprezentanții Fundației au dorit ca florile să fie redirecționate către toate secțiile de ATI din spitalele care luptă ȋmpotriva COVID-19, centre de pompieri și de ambulanță din București.

Niște flori atât de frumoase fac oricui ziua mai bună. Mulțumim Ambasadei Olandei ȋn România pentru această surpriză”, „Gestul reprezentanților din cadrul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos din România ne-a umplut inimile de bucurie și ne-a reamintit că eforturile noastre au cu adevărat un impact”, „Astfel de momente ne dau energie să continuăm și să facem tot ce ține de noi pentru binele comunității locale”, sunt doar câteva dintre mesajele de mulțumire venite de la cei care au primit florile din partea Ambasadei Olandei ȋn România.

Lista integrală a ONG-urilor din campania #FloriPentruEroi :

 1. Asociația Ștergem o Lacrimă
 2. Fundația Prețuiește Viața
 3. Asociația Cristi Vasiliu
 4. Fundația Comunitară Cluj
 5. Asociația Zi De Bine
 6. Code for Romania
 7. Fundația Comunitară Mureș
 8. Asociația Industrii Creative
 9. Crucea Roșie Română
 10. Little People
 11. Asociația pentru Dezvoltare GHEPart.
 12. Dăruiește Aripi
 13. Rădăuțiul Civic
 14. Fundația pentru SMURD
 15. Dăruiește Viața
 16. Fundația Comunitară Galați
 17. Fundația Comunitară Vâlcea
 18. Asociația Magic
 19. Concordia
 20. Asociația Taxi Gratis
 21. Armutel România
 22. Asociația Societatea Studenților în Medicină din București
 23. Citizen Next
 24. SOS Satele Copiilor
 25. Salvați Copiii
 26. Beard Brothers

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv