joi, iulie 18, 2024

Clasamente Legal 500 2020 – NNDKP pe primul loc în 10 arii de practică, iar 31 de avocați și consultanți menționați în editorialul ediției din acest an

Legal 500 a publicat clasamentele ediției europene pe anul 2020. Rezultatele cercetării pentru piața de servicii juridice și fiscale din România demonstrează încă o dată că NNDKP este una dintre firmele de avocatură de referință din România prin includerea sa pe primul loc în 10 domenii cercetate.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Legal 500 a publicat clasamentele ediției europene pe anul 2020. Rezultatele cercetării pentru piața de servicii juridice și fiscale din România demonstrează încă o dată că NNDKP este una dintre firmele de avocatură de referință din România prin includerea sa pe primul loc în 10 domenii cercetate. NNDKP este recunoscută ca o firmă de primă clasă în arii de practică majore pentru mediul de business românesc precum:

 • Banking and Finance
 • Commercial, Corporate and M&A
 • Dispute Resolution
 • Energy and Natural Resources
 • EU and Competition
 • PPP and Procurement
 • Real Estate and Construction
 • Restructuring and Insolvency
 • Tax
 • TMT

De asemenea, 31 dintre avocații și consultanții firmei sunt menționați în cadrul acestei ediții dintre care:

 • 9 parteneri NNDKP sunt recunoscuți ca lideri în domeniul lor în secțiunea „Leading individuals”
  • Ana Diculescu-Șova (Dispute Resolution), Adriana Gaspar (Corporate/M&A), Adina Chilim-Dumitriu (PPP and Procurement și TMT), Alina Radu (Banking and Finance), Gabriela Cacerea (Corporate/M&A), Ruxandra Bologa (Energy and Natural Resources), Ioana Niculeasa (Real Estate), Georgeta Dinu (EU and Competition), Alina Timofti (Tax)
 • 4 avocați sunt incluși în secțiunea dedicată noii generații de parteneri, „Next generation partners”
  • Marius Ezer (Restructuring and Insolvency), Valeriu Mina (Dispute Resolution), Lavinia Ioniță Rasmussen (Real Estate), Răzvan Vlad (Corporate/M&A)
 • 3 avocați sunt listați în secțiunea dedicată viitoarelor staruri din avocatură, „Rising Stars”.
  • Gabriela Dinu (Employment), Ioana Grigoriu (Real Estate), Alina Tace (Gambling law)

2020 este un an ce nu va putea fi dat uitării mult timp de acum înainte. Pentru NNDKP a început cu multe motive de bucurie și mândrie, fiind anul în care firma aniversează 30 de ani de existență. De asemenea, începutul anului 2020 a marcat și momentul demarării unui proiect major de consolidare a ofertei de servicii Legal & Tax dedicată mediului de afaceri din Cluj-Napoca și din județele adiacente, prin fuziunea cu casa de avocatură Păun Ciprian și Asociații (PCA Law Office).

Recent, în contextul răspândirii cu rapiditate a pandemiei COVID-19 la nivel global, situație ce a generat perturbări majore la nivelul comunităților și a mediului de afaceri, NNDKP a răspuns prompt provocării prin crearea Centrului de Informare Legal & Tax – COVID-19. Acest centru este o secțiune dedicată disponibilă pe website-ul NNDKP, unde pot fi accesate informații utile și considerente juridice relevante cu privire la implicațiile coronavirusului în România asupra diverselor sectoare de activitate. De asemenea, echipele NNDKP specializate pe diverse arii de practica răspund prompt nevoilor punctuale curente și de perspectivă ale mediului de business pentru a depăși provocările generate de pandemia COVID-19.

Rezultatele transmise de Legal 500 ne aduc un zâmbet de mulțumire și ne motivează și mai mult pentru perioada următoare. Le mulțumim clienților pentru aprecierea și încrederea arătate de-a lungul timpului și suntem convinși că doar împreună vom identifica cele mai potrivite soluții de a merge înainte!

Legal 500 este una dintre cele mai reputate publicații de profil ce alcătuiește anual clasamente ale firmelor de avocatură din diverse jurisdicţii din lume, inclusiv România. Acestea au la bază cercetări riguroase, ce includ interviuri cu clienţii, cu reprezentanţii caselor de avocatură şi competitorii acestora.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Interviu cu Valentin Popescu, omul care inovează în marketing sportiv

Valentin Popescu este Sports Marketing Consultant la MVP Consultancy, o companie antreprenorială care oferă servicii de consultanță în afaceri:...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv