sâmbătă, iunie 15, 2024

Laurențiu Pachiu și echipa Pachiu și Asociații se alătură D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România

Laurențiu Pachiu împreună cu întreaga echipa de avocați de la Pachiu și Asociații se alătură D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă a PwC în România. Laurențiu Pachiu va ocupa poziția de Partener.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Laurențiu Pachiu împreună cu întreaga echipa de avocați de la Pachiu și Asociații se alătură D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă a PwC în România. Laurențiu Pachiu va ocupa poziția de Partener.

”Sunt onorat să anunț cooptarea echipei de avocați de la Pachiu și Asociații și integrarea acesteia în echipa de specialiști ai D&B David și Baias. Laurențiu Pachiu este  un profesionist de excepție și decizia de a se alătura echipei noastre ne bucură foarte tare. Expertiza lui Laurențiu și a echipei sale este în mare măsură complementară expertizei D&B.  Sunt convins că împreună vom consolida și dezvolta ariile de practică existente ale D&B David și Baias și, totodată, noi arii de practică”, a declarat Sorin David, Partener coordonator D&B David și Baias.

”Acest nou parteneriat face parte din strategia PwC România și D&B David și Baias de dezvoltare a serviciilor de consultanță juridică și de consolidare a practicilor în care Pachiu și Asociații si D&B excelează. Le urez bun venit și sunt sigur că echipele noastre vor colabora cu succes pentru îndeplinirea acestor obiective”, a afirmat Daniel Anghel, Partener și Lider al departamentului de Consultanță fiscală și juridică.

Cu experiență de peste 22 de ani în avocatura de business, mediul academic și diplomație, Laurențiu Pachiu și-a început cariera în mediul universitar și diplomatic, apoi a lucrat în cadrul unei firme de avocatură de top din SUA, cu sediul în București. În 1998 și-a deschis propria casă de avocatură unde a coordonat ariile de practică Energie, Finanțe și Litigii.

”Mă bucur să mă alătur D&B David și Baias, o echipă de profesioniști recunoscută în piața avocaturii și să contribui la reputația și succesul firmei și al clienților săi. Alăturarea celor două echipe va consolida poziția D&B David și Baias pe piața avocaturii și va oferi o gamă extinsă și diversificată de servicii juridice de cea mai bună calitate clienților celor două echipe”, a spus Laurențiu Pachiu.

El a absolvit cursurile de pregătire din cadrul Deutsche Genossenschaftsbank în domeniul bancar fiind și absolvent al Academiei Diplomatice a Ministerului Federal German al Afacerilor Externe si al Facultății de Drept, Universitatea București. De asemenea, deține un master în cadrul Universității Derby din Anglia, obținând titlul de LLM în Transnational Oil, Gas and Energy Law.

Odată cu venirea lui Laurențiu Pachiu și a echipei Pachiu și Asociații în cadrul firmei, activitatea D&B David și Baias va fi coordonată de opt parteneri, având o echipă de peste 50 de avocați.

Despre D&B David şi Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură afiliată PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 7 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Mai multe informații pe www.david-baias.ro.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Aplicația Money in Motion, disponibilă oriunde în lume! Lansarea versiunii 1.2 aduce 7 noi funcționalități importante

 Money in Motion, aplicația românească gratuită de monitorizare a cheltuielilor personale devine globală! Din 14 iunie, #MiM poate fi...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv