sâmbătă, 14 iunie, 2025

CarmOlimp: Adăugiri la brandul de țară – burgerul de urs poate deveni destinație turistică

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Fica
Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro
  • Burger de urs, budincă de cozonac și…burtă de vită crocantă sunt doar câteva dintre opțiunile incredibile pe care le găsim, de azi, la restaurantul Sub Tâmpa din Brașov

După 7 ani de existență, unul dintre restaurantele reprezentative ale Brașovului se reinventează. Cu o schimbare aproape completă de meniu, cu o priveliște superbă și cu preparate pentru care merită să străbați munții, singurul restaurant neotradițional al grupului CarmOlimp, restaurantul relansează si reinventează preparate istorice, adăugându-le detalii moderne și gusturi unice – acesta este conceptul de “neotradițional”.

Burger de urs – preparat unic în Europa

Burgerul de urs poate deveni un preparat – destinație gastronomică, dat fiind faptul că nu se mai găsește în alte zone. 

“Pentru că Sub Tâmpa beneficiază de alt sistem decât celelalte restaurante ale grupului, bucătarii noștri au primit ca temă să gândeasca pentru această locație preparate atât de gustoase și de speciale, încât să devină o destinație în sine, atât pentru Sub Tâmpa, cât și pentru România. Din informațiile noastre, preparatul este unic în Europa.” (Valentin Șoneriu, Director General CarmOlimp)

Doar 4 urși disponibili în 12 luni

“Este clar că burgerul de urs poate deveni destinație gastronomică, dar este important de precizat că perioada în care este disponibil în restaurant va fi limitată și nu va depinde exclusiv de noi. Cumpărăm, în regim special, doar carne provenită din trofee sau sacrificată din necesitate și niciodată nu vom face altfel, indiferent de cerințe. Anul trecut, de exemplu, au fost 5 urși disponibili și 4 am cumpărat noi. Chiar credem că poate deveni un brand de țară, dar nu vom face compromisuri la acest capitol.” (Valentin Șoneriu, Director General CarmOlimp)

Burtă de vită crocantă, sarmalele cu ghimbir și budincă de cozonac sunt alte preparate noi și atipice disponibile de azi la Sub Tâmpa.  

Sub Tâmpa este restaurantul neotradițional al grupului CarmOlimp, situat chiar la poalele Tâmpei, în Brașov. Restaurantul beneficiază de priveliște superbă și preparate pentru care merită să străbați munții. 

CarmOlimp este o companie cu capital 100% românesc, cu experiență de 30 de ani în industria de procesare și de peste 20 de ani în restaurante. Compania brașoveană deține, printre altele, 2 restaurante în Brașov, 19 branduri, cea mai mare fabrică integrată carne și mâncare gătită și este cel mai mare furnizor de mâncare pentru industria HoReCa din România.

Urmărește-ne:
- Abonează-te la revista de business Club Antreprenor -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 12 luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -Transavia SA Fragedo

Ultimele Știri

Filip & Company asistă NextUp Solutions în procesul de vânzare către Symfonia

Firma de avocatură Filip & Company a acordat asistență juridică Roxanei Epure și lui Pierre-Yves Morlet, asociații companiei NextUp...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business afaceri 2025 Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business Club Antreprenor -ABONAMENT 12 luni Club Antreprenor