La Artesana, veți găsi gustul autentic al produselor lactate românești, realizate cu pasiune de o familie de tineri antreprenori români. Angajamentul lor față de calitate se regăsește în fiecare produs, deoarece folosesc numai cel mai pur lapte neomogenizat, nestandardizat, pasteurizat la temperatură blândă pentru a crea iaurturile și brânzeturile lor.
Excelență recunoscută în prepararea lactatelor artizanale și minim procesate
Fondată de o familie de români cu o dragoste adânc înrădăcinată pentru produse lactate, Artesana este mai mult decât un simplu brand – este o poveste de succes a antreprenoriatului, în România.
Bunătate pură, calitate fără compromis
E clar că produsele lactate grozave încep cu un lapte pur și bogat. De aceea, Artesana lucrează îndeaproape cu fermierii locali care împărtășesc angajamentul lor față de sustenabilitate și bunăstarea animalelor. Laptele nestandardizat, neomogenizat și pasteurizat la temperatură blândă este atent selectat și testat riguros pentru a asigura îndeplinirea standardelor înalte de calitate și puritate.
Evenimente - Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv:
13 mai 2025: Cum reducem fenomenul contrafacerilor?, Ediția a V-a
15 mai 2025: Forumul antreprenorilor din construcții și imobiliare – Ediția a II-a
27 mai 2025: Forumul antreprenorilor din sectorul agricol și industria alimentară, Ediția a IV-a
12 iunie 2025: Criminalitatea cibernetică în perioada digitalizării economiei și în vreme de război, Ediția a IV-a
17 iunie 2025: Future Energy Europe Summit, Ediția a V-a
17 iunie 2025: Gala Club Antreprenor
27 iunie 2025: Pilonii de dezvoltare ai județului Alba – mediul de afaceri, autoritățile locale, sistemul universitar și învățământul profesional dual
Vezi toate Evenimentele 2024-2025 organizate de CA & ZP
Fabricate cu grijă, savurate cu bucurie
De la iaurturile cremoase cu strat consistent de caimac, la brânzeturile artizanale proaspete sau maturate, fiecare produs Artesana este realizat cu grijă și atenție la detalii. Metodele tradiționale de producție păstrează aroma naturală și bogăția laptelui, rezultând produse lactate pe cât de delicioase, pe atât de hrănitoare.