miercuri, mai 18, 2022

OUT OF OFFICE FEST by Club Antreprenor – 18 iunie 2022 @Arenele Romane

Must Read

Revista Club Antreprenor va organiza sâmbătă, 18 iunie 2022, Out of Office Fest by www.clubantreprenor.ro

Este un festival de muzică rock dedicat antreprenorilor, oamenilor care reclădesc și modernizează România. Acest eveniment este o dovadă de respect pentru antreprenorii români.
Antreprenorii reprezintă motorul dezvoltării economice în toate statele civilizate. Dacă multinaționalele contribuie cel mai mult la bugetul de stat, la cel al asigurărilor sociale și la bugetele locale, IMM-urile cu capital românesc sunt responsabile de soarta a peste trei milioane de angajați.
Out of Office Fest 2022 by www.clubantreprenor.ro va fi un festival al libertății, al bucuriei și al revenirii la normalitate. Acest eveniment urmează să se desfășoare în fiecare an, în luna iunie.

Bilete online pe AmBilet.ro aici:

https://www.ambilet.ro/tc-events/out-of-office-fest-2022/

Program:

17:30 – Deschiderea porților

18:4519:15: Mesaje parteneri

19:15 19:45: Rockabella

20:0020:45: E.M.I.L.

21:0021:45: Sarmalele Reci

22:0022:45: byron

23:0023:45: The Mono Jacks

00:0000:45: COMA

Mulțumim partenerilor:

CEC Bank

Argo Security

Shireen Hanandeh Group

Bilete și reguli de access

Biletele pentru festival sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-out-of-office-fest-2022-71455/ și pe ambilet.ro: https://www.ambilet.ro/tc-events/out-of-office-fest-2022/.

Copiii cu vârsta până în 12 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un părinte sau tutore posesor de bilet.

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Pentru a asigura sănătatea și siguranța participanților, a staffului și a artiștilor, evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor legale locale impuse de autorități la data desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial și a platformelor social media OUT OF OFFICE FEST, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.

Mai multe detalii despre OUF OF OFFICE FEST sunt disponibile pe:

Out of Office Fest

Club Antreprenor

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Studiu Benefit: valoarea medie lunară a beneficiilor extrasalariale a crescut cu aproape 50% în ultimii cinci ani

Studiu Benefit: valoarea medie lunară a beneficiilor extrasalariale a crescut cu aproape 50% în ultimii cinci ani, iar estimarea...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img