marți, iulie 16, 2024

Vertiv adaugă o nouă unitate de răcire cu expansiune directă pentru a permite reducerea amprentei de carbon

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Familia Vertiv™ Liebert® PDX se extinde pentru a utiliza agent frigorific cu GWP scăzut și neinflamabil în regiunea EMEA

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a prezentat astăzi noile unități de perimetru de expansiune directă Vertiv™ Liebert® PDX-PAM, foarte eficiente, cu potențial scăzut de încălzire globală (GWP) și agent frigorific R513A neinflamabil. Disponibil acum în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), sistemul este proiectat să funcționeze cu un agent frigorific ecologic (în comparație cu agenții frigorifici vechi) pentru a permite creșterea eficienței, fiabilității și flexibilității maxime de instalare.

Liebert® PDX-PAM permite operatorilor de centre de date să respecte Regulamentul UE F-Gas 2024/573 și îi susține în atingerea obiectivelor stringente de sustenabilitate. Agentul frigorific neinflamabil R513A asigură o reducere GWP de până la 70% în comparație cu varianta R410A tradițională, fără a compromite siguranța sau fiabilitatea. Nu sunt necesare dispozitive de siguranță suplimentare, așa cum este cazul unităților care utilizează agenți frigorifici inflamabili, permițând costuri reduse de instalare și CAPEX.

Într-o epocă în care eficiența și fiabilitatea sunt esențiale, recunoaștem nevoia urgentă de alternative ecologice pentru a rămâne înaintea cerințelor de reglementare și pentru a oferi clienților noștri inovații de ultimă generație”, a declarat Karsten Winther, președintele Vertiv în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. „Cu această nouă soluție, nu răspundem doar obiectivelor actuale de sustenabilitate ale clienților noștri, ci, în mod activ, inovăm și avansăm în viitorul tehnologiei de răcire, stabilind totodată noi culmi ale eficienței și fiabilității.”

Liebert PDX-PAM este disponibil de la 10 kW la 80 kW cu o gamă largă de configurații de flux de aer, opțiuni și accesorii, făcând unitatea ușor adaptabilă la diverse nevoi de instalare, de la centre de date mici până la medii, inclusiv aplicații de edge computig, UPS și camere de baterii. În combinație cu unitățile Liebert PDX-PAM, este disponibilă o gamă largă de soluții de răcire pentru gestionarea evacuării căldurii în exterior, în funcție de configurația specifică a sistemului.

Vertiv este lider în inovare și ridică pragul tehnologic cu Liebert® PDX-PAM, o soluție de agent frigorific R513A neinflamabil și cu GWP scăzut, cu compresoare cu motoare fără perii acționate de invertor, design cu bobine în etape cu un filtru inovator, în curs de brevetare, supape de expansiune electronice și ventilatoare cu comutație electronică (EC) de ultimă generație, toate incluse ca caracteristici standard. Controlerul integrat Vertiv™ Liebert® iCOM™ permite sincronizarea perfectă a acestor componente, permițând modularea completă a performanței. În acest mod, unitatea Liebert® PDX-PAM se poate adapta la condițiile de funcționare în schimbare și la sarcina termică în mod eficient și fiabil. Capacitatea completă de modulare continuă reduce semnificativ consumul anual de energie, rezultând o soluție mai rentabilă, datorită eficienței sporite la sarcină parțială și monitorizării precise a funcționării mașinii, facilitând urmărirea performanței și întreținerea la timp și mai eficientă, creând astfel oportunități pentru acțiuni de întreținere predictivă.

Introducerea agenților frigorifici cu GWP scăzut pentru sistemele de expansiune directă marchează un progres semnificativ în tehnologia sustenabilă de răcire cu aer”, a declarat Lucas Beran, director de cercetare la Dell’Oro Group. „Prin utilizarea agenților frigorifici cu GWP scăzut și neinflamabili, Vertiv respectă cerințele Regulamentului UE privind gazele fluorate și își propune să reducă amprenta de carbon fără a compromite siguranța sau eficiența. Această inovație este semnificativă pentru operatorii de centre de date care își doresc să-și atingă obiectivele de sustenabilitate, menținând în același timp standarde operaționale înalte.”

Pentru mai multe informații despre unitățile de perimetru cu expansiune directă Vertiv™ Liebert® PDX-PAM cu agent frigorific R513A cu GWP scăzut sau alte soluții Vertiv, vizitați Vertiv.com.

Despre Vertiv 

Vertiv (NYSE: VRT) reunește servicii de hardware, software, analiză și alte servicii continue pentru a permite aplicațiilor vitale ale clienților săi să funcționeze în mod continuu, să aibă performanțe optime și să se dezvolte odată cu nevoile de afaceri ale acestora. Vertiv rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date, rețelele de comunicații și instalațiile comerciale și industriale de astăzi, cu un portofoliu de soluții și servicii de alimentare, răcire și infrastructură IT care se extinde de la cloud până la extremitatea rețelei. Cu sediul central în Westerville, Ohio, SUA, Vertiv își desfășoară activitatea în peste 130 de țări. Pentru mai multe informații și pentru cele mai recente știri și articole marca Vertiv, accesați Vertiv.com.

Acest comunicat conține declarații previzionale în sensul Legii pentru reforma litigiilor privind titlurile de valoare private din 1995, al Secțiunii 27 din Legea privind titlurile de valoare și Secțiunii 21E din Legea privind schimbul de titluri de valoare. Aceste declarații reprezintă doar o predicție. Evenimentele sau rezultatele efective pot diferi substanțial de cele din declarațiile anticipative prezentate în acest document. Cititorii sunt invitați să consulte documentele depuse de Vertiv la Comisia pentru valori mobiliare și burse, inclusiv cel mai recent raport anual în cadrul formularului 10-K și orice rapoarte trimestriale ulterioare în cadrul formularului 10-Q, pentru a beneficia de o discuție pe marginea acestora și a altor factori de risc importanți privind Vertiv și operațiunile sale. Vertiv nu are nicio obligație și își declină în mod expres orice obligație de a își actualiza sau modifica declarațiile anticipative, fie ca urmare a unor informații noi, evenimente viitoare sau în alt mod. 

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv