marți, iulie 16, 2024

Mihai Daraban: Maritme Business Week pune Constanța pe harta marilor evenimente ale shippingului mondial

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanţa), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează, în perioada 25-28 iunie a.c., Maritime Business Week, eveniment internațional dedicat industriei maritime care a reunit cele mai importante companii din acest domeniu.

Președintele CCIR și, totodată, președintele CCINA Constanța, dl Mihai Daraban, a participat ieri, 26 iunie, la deschiderea oficială a Tomis Maritime Expo, parte a evenimentului Maritime Business Week, alături de reprezentanți ai autorităților locale și portuare, precum și de reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat în România.

Maritme Business Week pune Constanța pe harta marilor evenimente ale shippingului mondial. Fără îndoială, acest eveniment are un grad foarte ridicat de internaționalizare, cu expozanți din 10 țări, beneficiind totodată de prezența ambasadorilor din Georgia, Serbia, Grecia, Turcia sau Coreea de Sud. Este un eveniment grandios, cu ajutorul căruia încercăm să găsim soluții viabile pentru Marea Neagră, știindu-se faptul că România are experiență îndelungată în domeniul naval. Ne dorim, de asemenea, să atragem noi investiții pentru România cu această ocazie, prin care să ne putem consolida poziția pe piața globală. În acest sens, amintesc faptul că tot astăzi, în marja Maritime Business Week, s-a desfășurat Forumul Internațional de Afaceri România-Georgia, eveniment în cadrul căruia a fost semnat Protocolul de colaborare între Constanta Port Business Association și EU Georgia Business Council, cu scopul de a demara proiecte de modernizare și dezvoltare a porturilor de la Marea Neagră”, a declarat dl Mihai Daraban.

Pe durata a trei zile, participanții la Maritime Business Week vor putea explora inovațiile și tendințele actuale din domeniul maritim, prezentate de companii internaționale de renume, în cadrul unei expoziții destinate specialiștilor din industrie.  De asemenea, vor fi două zile de conferințe tematice, cu sesiuni de prezentări și discuții susținute de experți locali și internaționali, ce vor aborda subiecte de actualitate din domeniul maritim și logistic. 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

„My ANCOM”: spațiu virtual privat pentru operatorii de comunicații electronice și servicii poștale

ANCOM implementează o modalitate de comunicare a documentelor destinate furnizorilor de comunicații electronice, de servicii poștale, precum și altor...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv