marți, iulie 16, 2024

Clienții Garanti BBVA își pot lua credite de nevoi personale și Bonus Card acum exclusiv online, din aplicația Mobile Banking

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci din România, continuă eforturile în direcția digitalizării prin lansarea procesului de creditare online, care facilitează accesul rapid al clienților existenți la credite de nevoi personale și Bonus Card direct în aplicația Mobile Banking a băncii. Astfel, aceștia vor putea obține un împrumut la orice oră, de oriunde din lume, fiind necesare doar un smartphone și conexiune la internet.

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și a proceselor simplificate, Garanti BBVA le oferă clienților posibilitatea de a completa rapid cererile pentru obținerea creditelor de nevoi personale și solicitărilor pentru Bonus Card în cadrul aplicației Mobile Banking, eliminând astfel necesitatea vizitelor personale la agenţiile băncii. Aplicația este disponibilă 24/7 de oriunde.

Cu soluții rapide și la îndemână, Garanti BBVA își propune să le ofere clienților săi timp în plus, pentru a-și relua planurile puse pe pauză.

Suntem încântați să lansăm procesul de creditare online, marcând astfel o nouă etapă în angajamentul nostru de a digitaliza ofertele și de a optimiza experiența clienților. Continuăm să ne concentrăm pe îmbunătățirea călătoriei financiare a clienților Garanti BBVA, oferindu-le soluții convenabile și accesibile pentru a-și realiza planurile. Cu noile noastre capacități online, clienții existenți pot acum să aplice pentru credite de nevoi personale și pentru Bonus Card, produsul vedetă al Garanti BBVA, direct în aplicația Mobile Banking, din confortul propriei case sau din orice colț al lumii, economisind timp prețios“, a declarat Tolga Banyocu, Director General Adjunct, Aria Soluții pentru Clienți, Garanti BBVA.

Clienții Garanti BBVA care aplică în Mobile Banking pentru Bonus Card primesc 200 de lei în puncte bonus, la aprobarea cardului de cumpărături, iar cei care solicită un credit de nevoi personale pot obține o finanțare de până la 75.000 de lei, pentru o perioadă de maximum 60 de luni, cu o dobândă avantajoasă. Beneficiile sunt valabile până la data de 31 august.

Noile beneficii din aplicație sunt acum disponibile pentru clienții existenți. Toți cei interesați să aplice online pentru un credit personal sau un Bonus Card trebuie să devină mai întâi clienți ai băncii.

Garanti BBVA desfășoară în această perioadă o campanie media de amploare, pentru a promova noua inițiativă, sub sloganul ”Reia planurile puse pe pauză”. Banca își propune să informeze clienții cu privire la beneficiile oferite prin aplicația Mobile Banking și să îi încurajeze să profite de această nouă funcție. De asemenea, îndemnul pentru cei care nu sunt încă clienți Garanti BBVA este să își deschidă un cont și să beneficieze ulterior de avantajele din aplicație.

Despre Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA România, alături de Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de management al flotei, precum și credite de consum. În 2023, banca a celebrat 25 de ani de prezență activă în cadrul sistemului bancar românesc.

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).

Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu noutățile, vă rugăm să vizitați http://www.garantibbva.ro, și să urmăriți paginile:

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SoftServe donează 1,5 mil. dolari pentru a sprijini inițiativa “Drive for Life 3.0” și a susține Ucraina cu 100 de ambulanțe

„Drive for Life” este un proiect al Open Eyes, fondul caritabil al SoftServe. Prin intermediul acestei inițiative, s-au donat...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv