miercuri, iunie 12, 2024

Mogo România intră pe piața finanțării vehiculelor recreative printr-un parteneriat cu ATVRom

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Mogo România, compania specializată în acordarea finanțării persoanelor fizice pentru achiziția autoturismelor rulate, anunță debutul într-un nou segment de creditare, printr-un parteneriat strategic cu ATVRom, lider pe piața vehiculelor recreative din România. Astfel, cele două companii își consolidează poziția în sectorul auto din România, adaptându-și oferta la nevoile variate și dinamice ale clienților. 

Parteneriatul dintre cele două companii vine ca răspuns la creșterea semnificativă înregistrată în segmentul vehiculelor recreative din România. Finalul anului 2023 a marcat o creștere de 9% în România privind numărul de motociclete înregistrate, conform datelor DRPCIV. De altfel, datele Statista indică o creștere a pieței de ATV-uri de 9.6% din 2020 până în 2023, previzionând că acest segment va atinge 19.32 miliarde de dolari până în 2030 la nivel global.

„Parteneriatul cu ATVRom, precum și contextul pieței de autovehicule recreative, reprezintă pentru noi o oportunitate de extindere a portofoliului de produse financiare și de a deservi un nou segment de consumatori. Suntem determinați să asigurăm diversificarea și adaptarea constantă a ofertei de servicii la nevoile în schimbare ale clienților. Astfel, ne propunem să ne consolidăm poziția pe piața de creditare auto și să contribuim activ la creșterea mobilității în România. Obiectivul nostru este ca, în viitorul apropiat, finanțarea de vehicule recreative să reprezinte 10% din portofoliul nostru de credite”, declară Lucian Prună, Director General al Mogo România. 

Procesul de accesare al creditului este simplu și rapid. Clienții pot aplica pentru finanțare direct de pe platforma Mogo, din showroom-urile ATVRom, sau online, pe site-ul companiei. Pentru a obține finanțare, documentația necesară este minimă, fiind necesară doar cartea de identitate. Aprobarea creditului se realizează în doar câteva ore, iar vehiculul poate fi achiziționat chiar în același zi, livrat la domiciliu sau ridicat personal din locațiile retailerului. 

Ca urmare a parteneriatului, clienții Mogo pot accesa finanțare pentru o gamă variată de ATV-uri de la branduri renumite precum CFMoto, Polaris, Can-Am, GOES și Kawasaki, disponibile pe platforma ATVRom. De asemenea, consumatorii beneficiază de o finanțare flexibilă, cu dobânzi competitive și termene de plată adaptate nevoilor individuale și servicii de consultanță.

Despre Mogo România

Mogo România activează pe plan local din anul 2017, finanțând persoanele fizice și persoanele fizice autorizate pentru achiziția de mașini noi sau second-hand. Până în prezent, Mogo a finanțat peste 12.000 de clienți.

Despre AVTRom

ATVRom este lider pe piața vehiculelor recreative din România, oferind o gamă variată de ATV-uri, UTV-uri și motociclete de la branduri de top. Cu o rețea națională de showroom-uri și un angajament față de calitate și inovație, ATVRom își propune să ofere clienților săi cele mai bune produse și servicii.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv