miercuri, iunie 12, 2024

Klarwin prezintă la ExpoApa soluții în premieră pentru piața din România

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Compania românească Klarwin, lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrării, separării și purificării, va fi prezentă, cu noile tehnologii din portofoliu, la cea de-a 24-a ediție a evenimentului ExpoApa, cel mai important eveniment din sectorul apei, din România. Expoziția, organizată de Asociația Română a Apei, are loc la Brașov, și reunește, pe parcursul a trei zile, între 11 și 13 iunie, la Complexul Lux Divina, cei mai importanți specialiști în domeniu, dar și principalele companii furnizoare de tehnologie, în gestionarea rețelelor de apă și canalizare.

Specialiștii Klarwin vor oferi, și de această dată, vizitatorilor șansa de a afla mai multe și de a testa tehnologiile de vârf pe care compania le propune pieței din România, pentru o gamă largă de provocări legate de managementul infrastructurilor, epurarea apelor uzate, filtrare și monitorizare a calității aerului și apei. Lideri globali în producția de echipamente industriale, precum Gutterman, Aquaporin, Asahi Kasei, Salttech, Devise Engineering, CELL, Microtronics, DHI, Amiad și Oizom vor fi reprezentați, cu soluții, în standul Klarwin.

Ca de fiecare dată, suntem prezenți la ExpoApa cu o serie de noutăți, dar și cu soluțiile noastre deja consacrate. Tehnologiile prin care ne sprijinim clienții să atingă parametrii din noua lege a apei, să se încadreze în cerințele ANRSC de reducere a pierderilor de apă și să le ofere control pe circuitul apei, de la surse subterane, lacuri, râuri, și până la treapta terțiară la epurare, fac parte din oferta noastră către clienții din România. Parteneriatul cu cei mai mari producători, la nivel mondial, în domeniul gestionării resurselor de apă, experiența de 20 de ani pe piața regională și expertiza înaltă a echipei noastre ne ajută să oferim cele mai bune soluții pentru eficientizarea activității și conformarea cu normele legale, în această industrie”, a declarat Lucian Pavel, manager al Departamentului Aplicații Protecția Mediului din cadrul Klarwin.

Gutterman, Microtronics, CELL și Aguardio  sunt producătorii tehnologiilor-vedetă ale expoziției, din acest an. Primul senzor acustic de detectare a pierderilor pe rețeaua de distribuție, dotat cu Inteligență Artificială, Zonescan, de la Gutermann, echipamentul care digitalizează complet infrastructura de distribuție și canalizare, Jellox, de la Microtronics, tehnologia de măsurare și monitorizare de la distanță a resurselor subterane de apă, de la CELL și senzorii IoT, pentru reducerea consumului de apă, de la Aguardio sunt echipamentele pe care Klarwin le aduce, în premieră, la Brașov. În plus, toți vizitatorii evenimentului sunt invitați să se răcorească cu cea mai bună apă potabilă, oferită de dozatoarele Flowater, puse la dispoziție de Klarwin.

Klarwin este lider european în domeniul aplicațiilor industriale destinate filtrării, separării și purificării. În calitate de partener oficial și exclusiv al unor lideri mondiali, furnizori de tehnologie de vârf, precum Pall Corporation, Grimm&Wulff, Tecninox Group, AAF, Fedegari Group, Blueair sau Filtermist, Klarwin furnizează servicii și produse inovative principalelor companii din domeniul farmaceutic, al apelor potabile și industriale, energetic, al industriei alimentare și a băuturilor, al filtrării și purificării aerului și al producției de mașini.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv