marți, iulie 16, 2024

Au început înscrierile la cea de-a 25-a ediție a Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală, competiția regională care oferă recunoaștere companiilor din tehnologie și din sectoarele conexe

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Deloitte România anunță startul înscrierilor la ediția aniversară cu numărul 25 a competiției Technology Fast 50 Europa Centrală, care oferă recunoaștere companiilor de tehnologie ce înregistrează o creștere accelerată. Programul reprezintă o platformă prin care atât companiile mature, cât și cele aflate în etapa de dezvoltare își pot evidenția produsele și serviciile inovatoare și își pot consolida poziția pe segmentul de piață în care activează. Competiția se derulează în 19 țări din Europa Centrală, respectiv Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Estonia, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia de Nord, Moldova, Muntenegru, Polonia, Republica Cehă, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria și, pentru prima dată, Ucraina.

În clasamentul principal al Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală vor intra cele mai dinamice 50 de companii de tehnologie din regiune, indiferent de dimensiune, în funcție de creșterea procentuală a veniturilor din ultimii patru ani (2020-2023). Acestea pot fi active în sectorul public ori în cel privat și în toate ariile conexe tehnologiei – comunicații, tehnologii pentru mediu, fintech, hardware, sănătate și științe medicale, media și divertisment, software. Pentru a fi eligibile, companiile înscrise trebuie să îndeplinească o serie de criterii, cum ar fi să aibă venituri operaționale anuale de minimum 50.000 de euro în primii trei ani (2020-2022) și de cel puțin 100.000 de euro în 2023, să aibă sediul central într-o țară din Europa Centrală și să dezvolte tehnologii patentate ori să dețină drepturile de proprietate intelectuală asupra acestora.

Pe lângă clasamentul principal, al celor 50 de start-upuri cu cele mai mari creșteri, competiția mai include categoria „Companies to watch”, care oferă recunoaștere companiilor ce încă nu îndeplinesc criteriile pentru clasamentul principal. Acestea trebuie să fie active de cel puțin trei ani (înființate înainte de 31 decembrie 2020) și să înregistreze venituri operaționale de cel puțin 10.000 de euro în primul an de activitate (2021) și de cel puțin 30.000 de euro în anul 2023. Programul mai include recunoașterea specială „Impact Stars”, care premiază competitorii ale căror produse sau servicii au efecte pozitive asupra societății, mediului, diversității sau zonei de inovație. În plus, Google Cloud, partenerul de tehnologie la nivel regional al competiției, oferă, împreună cu Deloitte, recunoașterea specială „CE Tech Rocketship!”. Câștigătorii acestei categorii sunt aleși din rândul tuturor companiilor înscrise în competiția Technology Fast 50 Europa Centrală în 2024, în urma unei evaluări efectuate de echipe comune Google Cloud și Deloitte, care se concentrează asupra soluțiilor ce pot fi implementate la scară largă.

Mai multe zeci de companii locale au fost incluse în programul Deloitte Technology Fast 50 de-a lungul timpului, iar evoluția unora dintre ele a confirmat potențialul pe care îl recunoscuse competiția noastră încă din faza în care erau start-upuri și a continuat să atragă atenția comunității internaționale asupra României ca fiind țara în care se nasc idei de business și jucători care au ajuns să aibă o poziție puternică la nivel regional sau chiar global. Îi invit pe toți antreprenorii care încearcă să schimbe lumea prin tehnologie și inovație să profite de platforma Fast 50, care le poate crește notorietatea brandului în rândul clienților, al angajaților, precum și al potențialilor investitori, căci competiția le oferă și o imagine asupra propriei companii în comparație cu cele din regiunea Europei Centrale”, a declarat Andrei Ionescu, Consulting Market Leader, Deloitte România, și liderul programului Fast 50 în România.

Aproape 50 de companii locale au primit recunoaștere prin includerea în clasamentul Fast 50 din anul 2008 până în prezent, fie în categoria principală, a companiilor care au înregistrat cea mai mare creștere din Europa Centrală, fie în categorii speciale, precum „Most disruptive innovation” sau „Impact Star”. Printre acestea se numără agenția de voiaj Vola.ro, care s-a clasat pe primul loc în 2011, 2012 și 2013, având cea mai mare creștere din Europa Centrală, și UiPath, lider global în automatizarea robotizată a proceselor, care a primit recunoașterea „Most disruptive innovation” în 2017.

Incubatorul de business Toronto Business Development Centre (TBDC) este partenerul local al ediției din acest an a competiției Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală. Înființat în 1990, Toronto Business Development Centre, cu sediul central în Canada, sprijină antreprenorii din întreaga lume, din diverse sectoare de activitate, în etapele de lansare și dezvoltare și le facilitează expansiunea pe piața nord-americană.

În 2023, trei companii românești au fost incluse în categoria principală a clasamentului Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală – Redbee Software (locul 8), DRUID (locul 32) și Questo (locul 50). De asemenea, start-upurile Flip, Bright Spaces și easySales au fost incluse în subcategoria „Companies to Watch”, iar companiile Ascendia, RepsMate și ZA Cloud au fost recunoscute la categoria „Impact Stars”. În plus, Hermix a primit recunoașterea specială CE Tech Rocketship, oferită de Google Cloud, partenerul de tehnologie la nivel regional al competiției.

Companiile se pot înscrie în competiția din acest an până pe 31 august 2024. Rezultatul competiției va fi anunțat în noiembrie 2024. Înregistrarea online și toate detaliile privind criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe secțiunea web dedicată competiției.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță fiscală și juridică, consultanță, consultanță financiară și managementul riscului către aproximativ 90% din companiile prezente în topul Fortune Global 500® și către mii de companii din sectorul privat. Experții firmei contribuie la atingerea unor rezultate măsurabile și de durată, care ajută la consolidarea încrederii în piețele de capital, care permit companiilor să se transforme, să prospere și să deschidă calea către o economie mai puternică, către o societate mai echitabilă și o lume sustenabilă. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acoperă peste 150 de țări și teritorii. Obiectivul său este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor aproximativ 457.000 de profesioniști la nivel mondial.

Deloitte România este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță și managementul riscului, consultanță financiară, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.400 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

© 2024. Pentru informații, contactați Deloitte România

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv