marți, iulie 16, 2024

SAP, parteneriate strategice cu NVIDIA, Meta, Google Cloud și Mistral AI, pentru a spori nivelul de inovare

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

SAP introduce Business AI în portofoliul său Enterprise Cloud și se asociază cu lideri de ultimă generație în domeniul inteligenței artificiale pentru a oferi clienților cele mai bune rezultate

Inovațiile SAP Business AI și colaborările cu parteneri precum Google Cloud, Meta, Microsoft, Mistral AI și NVIDIA sporesc gradul de ingeniozitate

În cadrul conferinței anuale SAP Sapphire, SAP a dezvăluit inovații și parteneriate în domeniul inteligenței artificiale generative, care demonstrează modul în care organizația duce afacerile la următorul nivel în era AI-ului. Prin integrarea Business AI într-un portofoliu de cloud pentru întreprinderi care alimentează cele mai importante procese din lume și prin parteneriate cu companii care extind limitele posibilităților oferite de inteligența artificială, SAP declanșează un nou val de perspectivă și ingeniozitate în afacerile globale.

Inovațiile din domeniul Business AI pe care le anunțăm la Sapphire 2024 vor redefini modul în care funcționează afacerile”, spune Christian Klein, CEO și membru al comitetului executiv al SAP SE. „Anunțurile și parteneriatele de astăzi se bazează pe angajamentul nostru de a oferi tehnologii revoluționare care să genereze rezultate reale, ajutându-i pe clienți să dea frâu liber agilității și ingeniozității de care au nevoie pentru a reuși în contextul actual al schimbărilor rapide din mediul de business.”

AI care susține afacerile

Pe măsură ce SAP integrează Business AI în soluțiile sale de afaceri, pune la dispoziția utilizatorilor informații bogate, permițându-le acestora să obțină rezultate mai bune și să ridice nivelul de problem-solving creativ la care oamenii se pricep cel mai bine. Printre exemple se numără rapoartele generate de inteligența artificială în soluțiile SAP SuccessFactors, care oferă managerilor de personal informații generate în mod responsabil pentru discuțiile legate de remunerare, precum și capacitățile de prognoză din SAP Sales Cloud, care prezic combinațiile cele mai potrivite de vânzători și produse cu cele mai mari șanse de a genera vânzări. Între timp, SAP Business Technology Platform adaugă modele lingvistice mari de la Amazon Web Services, Meta și Mistral AI la hub-ul său de inteligență artificială generativă. Această capacitate din infrastructura SAP AI Core facilitează crearea de use case-uri de AI generativ pentru aplicațiile SAP.

Joule, copilotul de inteligență artificială generativă al SAP, care sortează și contextualizează rapid datele din mai multe sisteme pentru a avansa automatizarea și a îmbunătăți procesul decizional, se extinde în întregul portofoliu de soluții al companiei. Joule a fost lansat în soluțiile SAP SuccessFactors în toamna anului trecut, iar acum este încorporat în soluții precum SAP S/4HANA Cloud și altele, inclusiv SAP Build și SAP Integration Suite. Până la finalul anului, copilotul va fi integrat și în soluțiile SAP Ariba și SAP Analytics Cloud. La Sapphire, SAP a anunțat, de asemenea, planurile de a extinde și mai mult domeniul de aplicare al Joule prin integrarea acestuia cu Microsoft Copilot pentru a extrage informații și mai valoroase. Această integrare profundă, bidirecțională, oferă utilizatorilor o experiență unificată încorporată direct în fluxul de lucru, permițând accesul neîntrerupt la informații din interacțiunile cu aplicațiile de business din SAP și Microsoft 365.

Reflectând importanța tot mai mare a Business AI, SAP își dublează angajamentul față de principiile de inteligență artificială relevantă, fiabilă și responsabilă pe care le-a inițiat. În cadrul Sapphire, SAP adoptă cele 10 principii directoare ale Recomandării UNESCO privind etica inteligenței artificiale, care au ca scop să garanteze că tehnologiile de inteligență artificială sunt dezvoltate și utilizate în moduri care respectă drepturile omului, promovează egalitatea și contribuie la o dezvoltare durabilă.

Parteneriate care amplifică nivelul de inovare

SAP colaborează cu cei mai buni lideri din domeniul tehnologiei pentru a extinde limitele a ceea ce poate face inteligența artificială generativă la nivel de întreprindere. Pe lângă colaborarea extinsă cu AWS, parteneriatele cu Google Cloud, Meta, Mistral AI și NVIDIA asigură faptul că SAP poate valorifica puterea tehnologiei adaptate la inteligența artificială pentru a inova rapid și a oferi rezultate mai complexe.

Google Cloud

SAP și Google Cloud își extind parteneriatul, utilizând Business AI pentru a ajuta întreprinderile să prevadă și să diminueze mai bine riscurile legate de lanțul de aprovizionare pentru a minimiza întreruperile și a menține niveluri optime ale stocurilor. Companiile vor integra Joule și soluția SAP Integrated Business Planning for Supply Chain cu asistentul Gemini AI pentru modele Gemini de la Google Cloud și cu platforma de date Google Cloud Cortex Framework.

Meta

SAP va folosi Meta Llama 3 pentru a genera scenarii care să redea aplicații analitice foarte personalizate în SAP Analytics Cloud. Modelul de inteligență artificială de ultimă generație al Meta excelează în ceea ce privește nuanțele lingvistice și înțelegerea contextuală, ceea ce îl situează drept candidatul ideal pentru a traduce cerințele de business ale întreprinderilor în rezultate tangibile.

Mistral AI

SAP va adăuga, de asemenea, noi modele de limbaj de mari dimensiuni de la Mistral AI la funcționalitatea de generative AI hub, disponibilă în SAP AI Core. Mistral AI este o companie globală cu sediul la Paris, specializată în inteligență artificială generativă.

NVIDIA

SAP și NVIDIA Corporation avansează un parteneriat între produse pentru a încorpora tehnologii de ultimă generație în aplicații de business:

  • În timp ce SAP pregătește Joule pentru a servi ca asistent AI pentru implementările RISE with SAP, modelele AI de ultimă generație ale NVIDIA analizează resursele de consultanță SAP pentru a oferi răspunsuri relevante și precise la întrebările legate de implementare;
  • Pe măsură ce SAP încorporează Joule în ABAP Cloud pentru a genera cod ABAP pentru dezvoltatorii SAP, infrastructura accelerată a NVIDIA va rula, va scala și va gestiona modelul generativ AI al SAP pentru generarea de cod ABAP;
  • Întrucât SAP integrează inteligența artificială generativă în soluția SAP Intelligent Product Recommendation, API-urile NVIDIA Omniverse Cloud permit simularea de produse și configurații de producție complexe ca digital twins industriali.

Tehnologie cloud care stimulează agilitatea și sustenabilitatea

Succesul unei afaceri în era inteligenței artificiale înseamnă să adopți soluții în cloud. SAP face ca această mutare să fie mai ușoară ca niciodată, prin inițiative care îi ajută pe clienți să găsească parteneri cu expertiza necesară pentru transformările complexe ale SAP S/4HANA Cloud. Alte inovații în cloud de la Sapphire includ funcții care ajută organizațiile din întreaga lume să măsoare, să gestioneze și să își execute strategiile de sustenabilitate. Soluțiile SAP Sustainability Control Tower și SAP Sustainability Footprint Management urmăresc acum amprentele de carbon la scară largă și ajută companiile să respecte standardele de reglementare.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

STC Partners își întărește echipa cu un Director de Vânzări și un Director Tehnic

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners își extinde echipa cu doi noi colegi. Rolul de Director de Vânzări este acoperit de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv