duminică, iunie 16, 2024

tbi bank a fost inclusă în topul celor mai apreciate 100 de locuri de muncă la nivel global

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

tbi bank, una dintre cele mai importante bănci de tip challenger din Europa de Sud-Est, a fost inclusă în lista celor mai apreciate 100 de locuri de muncă la nivel global, TOP 100 Global Most Loved Workplaces®, publicată în revista Newsweek în colaborare cu Best Practice Institute (BPI), o companie de top din domeniul dezvoltării leadership-ului și al cercetării cu sediul în SUA.

Această recunoaștere vine după ce, în 2023, tbi a fost, de asemenea, aleasă ca fiind cea mai bună bancă pentru care să lucrezi în Bulgaria și în top 5 între toate companiile din țară, prin vot independent pe platforma Kaderabotim.bg, subliniind angajamentul său față de satisfacția și bunăstarea angajaților.

„Suntem onorați să fim recunoscuți ca fiind unul dintre cele mai apreciate 100 de locuri de muncă la nivel global. La tbi, îmbrățișăm inovația și nu ne este teamă să experimentăm și să învățăm din greșelile noastre. Pasiunea și dedicarea echipei noastre ne determină să ne îmbunătățim constant și să ne sprijinim reciproc. Credem în crearea unui impact pozitiv la fiecare pas și în tratarea tuturor oamenilor cu respect. Această recunoaștere reflectă cu adevărat angajamentul nostru de a crea un loc de muncă favorabil și incluziv”, a spus Petr Baron, CEO, tbi fs.

„Pe măsură ce mediul profesional se tot schimbă, este mai clar ca niciodată că promovarea colaborării, adoptarea unei perspective pozitive și alinierea valorilor sunt esențiale. Toate companiile incluse în lista Global Most Loved Workplaces® 2024 întruchipează cu adevărat aceste principii. Ele ne arată că, prin promovarea respectului și a rezultatelor de echipă, nu doar creează locuri de muncă excelente, ci și modelează un viitor mai bun pentru toți oamenii”, a spus Nancy Cooper, Global Editor in Chief, Newsweek.

Pentru a afla părerea angajaților, BPI analizează modul în care colaborează echipele și măsoară optimismul angajaților cu privire la viitorul lor în cadrul companiei. De asemenea, ei analizează cât de mult se aliniază valorile angajatorului cu cele ale angajaților și dacă există o cultură a respectului la toate nivelurile organizației. În plus, ei evaluează oportunitățile de creștere și realizare în carieră.

Metodologie:

Pentru a fi identificate primele 100 de companii clasate în topul publicației Newsweek, acestea au fost evaluate și notate după cum urmează: 50% din scorul inițial s-a bazat pe răspunsurile directe ale angajaților la evaluarea Love of Workplace Index®, creată de BPI. Alte 15 procente au fost obținute din analiza evaluărilor publice externe de pe site-uri precum Comparably, Careerbliss, Glassdoor, Indeed și Google. Ultimele 35% provin din interviurile directe ale BPI și din răspunsurile scrise ale oficialilor companiei. Newsweek a cercetat apoi fiecare companie de pe listă pentru a determina lista finală de 100 de companii și clasamentul acestora.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Aplicația Money in Motion, disponibilă oriunde în lume! Lansarea versiunii 1.2 aduce 7 noi funcționalități importante

 Money in Motion, aplicația românească gratuită de monitorizare a cheltuielilor personale devine globală! Din 14 iunie, #MiM poate fi...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv