marți, iulie 16, 2024

Un tânăr antreprenor român a obținut 0,5 milioane de dolari de la YCombinator pentru o platformă educațională gratuită

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Un antreprenor român de 24 de ani a obținut 0,5 milioane de dolari de la YCombinator pentru dezvoltarea unei platforme care ajută gratuit liceenii pentru pregătirea de Bacalaureat

  • Educato AI conține peste 2.000 de întrebări unice pentru materii precum Literatura Română, Matematică, Fizică, Geografie și Istorie
  • Elevii pot participa la simulări ale examenului de Bacalaureat
  • Platforma conține un evaluator AI pentru eseuri
  • YCombinator, un program prestigios din Silicon Valley care a lansat giganți tehnologici precum Airbnb, Reddit și Dropbox.

 Codruț Lemeni, un tânăr de 24 de ani, a obținut în martie anul acesta 0,5 miioane de dolari din partea YCombinator, un program prestigios din Silicon Valley care a lansat giganți tehnologici precum Airbnb, Reddit și Dropbox, pentru a dezvolta Educato AI , o platformă care oferă elevilor de liceu pregătire gratuită și interactivă pentru examene, în special pentru Bacalaureat.

Platforma a fost lansată în aprilie anul acesta de Codruț Lemeni alături de Felix Gabler și Pierre-Louis Monnot. Educato AI a înregistrat peste 800 de elevi de liceu în faza beta de la lansare, iar din această săptămână platforma permite și accesul general.

În 2020 Codruț Lemeni a lansat proiectul “VreauLa”, acesta ajutând peste 25.000 de elevi să se pregătească gratuit pentru admiterea la universitate și pentru care a primit premiul Forbes 30 sub 30. De atunci, a lucrat împreună cu cofondatorii Educato AI, Felix Gabler și Pierre-Louis Monnot, la compania americană de tehnologie Palantir, unde împreună și-au perfecționat abilitățile pentru a avea un impact mai mare asupra accesibilității educației.

Peste 2.000 de întrebări unice

Am lansat Educato AI într-un moment în care elevii au nevoie de resurse complete și accesibile pentru a excela în studiile lor. Misiunea noastră este să sprijinim elevii de liceu oferindu-le instrumente educaționale de top la un preț accesibil,” a declarat Codruț Lemeni, CEO și cofondator al Educato AI.

Utilizatorii înregistrați pot accesa peste 2.000 de întrebări unice pentru materii precum Literatura Română, Matematică, Fizică și Istorie. Feedbackul este instantaneu.

În prezent echipa Educato este în căutare de voluntari pentru a crește conținutul platformei și pentru alte materii precum Logică, Filozofie, Chimie și Biologie. Profesorii pot trimite conținut pe adresa contact@educato.ai.

De asemenea, platforma le permite elevilor să participe la simulări cronometrate ale examenului de Bacalaureat, ei având unde se pot compara cu colegii lor. Alte 1.000 de seturi de exerciții, acum în faza de verificare, vor fi adăugate în săptămânile următoare. Aceste exerciții se bazează pe formatele examenelor de bacalaureat din anii anteriori.

Platforma conține un evaluator AI pentru eseuri

Deși platforma și toate întrebările sunt gratuite pentru elevi, Educato AI a dezvoltat, de asemenea, un evaluator AI pentru eseuri pentru care accesul costa 15 lei pe săptămână.

Acest instrument avansat oferă feedback instantaneu și detaliat asupra eseurilor elevilor, asigurându-se că toți elevii primesc îndrumări de înaltă calitate, chiar dacă nu își pot permite un profesor privat. Evaluatorul AI pentru eseuri analizează structura, gramatica, coerența și argumentarea, ajutându-i pe elevi să-și îmbunătățească abilitățile de scriere și să se pregătească eficient pentru componentele de eseu ale examenelor lor.

Despre Educato AI

Educato AI este dedicat furnizării de instrumente și resurse elevilor de liceu pentru a se pregăti interactiv și eficient pentru Bacalaureatul românesc. Misiunea Educato AI este să facă pregătirea de calitate a examenelor accesibilă pentru toți elevii, indiferent de locația lor, folosind cea mai bună tehnologie disponibilă.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv