marți, iulie 16, 2024

Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri la BVB, și-a recrutat Director de Vânzări și Tranzacționare de la Bank of America

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Compania și-a majorat capitalul cu 300.000 de euro

Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri din România în termeni de listări și tranzacții de la Bursa de Valori București, l-a recrutat pe Nicolae Tudor (30 de ani) ca Director – Head of Sales & Trading, după ce acesta a petrecut cinci ani în Londra, la Bank of America, timp în care a gestionat produse și servicii pentru investitorii instituționali de tip Hedge Funds. Dragoș Mesaros, directorul de Tranzacționare al Goldring, a fost promovat ca director de Investiții.

În noul său rol, Nicolae va conduce echipele de Vânzări, Tranzacționare și Research și va administra strategiile de distribuție și relationship management cu partenerii corporate, dar și cu investitorii de retail și instituționali.

Nicolae Tudor s-a alăturat Goldring în luna martie a acestui an și conduce noul birou al companiei deschis în București.

Nicolae a absolvit Universitatea din Manchester, promoția 2019, cu specializarea Economie și Business Internațional. Acesta a petrecut peste zece ani în Regatul Unit ca parte din formarea sa academică și profesională.

Sunt extrem de entuziasmat să mă alătur Goldring, unul dintre cei mai dinamici și inovativi brokeri de investiții din România. Odată cu venirea mea, consolidăm planul de creștere al companiei și ne dorim să menținem trendul de îmbunătățire sustenabilă a numărului de clienți, tranzacții, dar și a majorării capitalului gestionat pentru clienții noștri. Pentru mine este extrem de important să fim alături de clienții și partenerii noștri și să creștem împreună, cu produse personalizate care se adresează profilului și nevoilor lor, dorindu-ne să oferim mereu cea mai bună experiență investițională din România”, a declarat Nicolae Tudor, Director de Vânzări si Tranzacționare Goldring.

De asemenea, Dragoș Mesaros, cel care din 2009 a fost Directorul de Tranzacționare al Goldring, a devenit în luna martie Director de Investiții al companiei. Managerul este unul dintre cei mai apreciați specialiști ai pieței de capital din România, cu o vastă experiență investițională atât pe piața de capital internă cât și pe cea internațională. El va administra strategiile de investiții discreționare pentru piața din România, dar și capitalul societății pentru house trading.

Majorare de capital de 300.000 de euro

Goldring a încheiat recent cu succes o rundă de finanțare prin majorare de capital social, acționarii investind 300.000 euro. Capitalul va fi folosit pentru consolidarea companiei și pentru a accelera implementarea de noi platforme de tranzacționare și research.

Astfel, Goldring își propune să lanseze în următorul trimestru oportunități investiționale noi pentru clienții Goldring și investitorii de la BVB pentru a deschide accesul pe mai multe piețe internaționale. Totodată, compania va lansa platforme noi cu funcționalități adaptabile stilului de tranzacționare și produse potrivite pentru o plajă largă de preferințe în materie de risc și randamente (Acțiuni, Obligațiuni, CFD-uri, ETF-uri și nu numai).

În contextul parcursului hotărât al pieței locale către statutul MSCI de piață emergentă, vrem să oferim clienților instrumente și facilități care să facă din piața de capital o experiență investițională tot mai plăcută și bine instrumentată pentru tot mai mulți români – investitori activi, pasivi sau investitori potențiali, care încă nu au descoperit bursa. În plus, ne dorim ca identitatea noastră de broker pentru retail să fie complementată de capacitățile noastre pentru segmentul investitorilor instituționali pentru care, de asemenea, pregătim o abordare nouă”, a afirmat Virgil Zahan, CEO și acționar Goldring.

Despre Goldring

Goldring este una dintre cele mai active Societăți de Servicii de Investiții Financiare de pe piața românească de capital, remarcându-se în avangarda inovatorilor și a valului de digitalizare a serviciilor financiare oferite investitorilor de retail, care includ servicii de consultanță în investiții, de administrare discreționară a portofoliului, de execution-only. Echipa Goldring oferă, de asemenea, investitorilor produse complexe care îmbină diferite niveluri de risc și randament adecvate profilului lor. În ceea ce privește serviciile de consultanță corporate, Goldring este în căutarea de companii românești de succes pe care să le lanseze la BVB. Societatea de brokeraj Goldring a fost înființată în 1998 și este condusă de Virgil Zahan care este și acționarul principal al companiei.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

STC Partners își întărește echipa cu un Director de Vânzări și un Director Tehnic

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners își extinde echipa cu doi noi colegi. Rolul de Director de Vânzări este acoperit de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv