marți, iulie 16, 2024

Antreprenoriat de Succes în Imobiliare: Ciprian Iovu, CEO Inter Imobiliare

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Astăzi este despre imobiliare. În lumea dinamică a imobiliarelor, succesul se măsoară prin încrederea clienților și recunoașterea din partea profesioniștilor din industrie.

Discutăm cu Ciprian Iovu, CEO al Inter Imobiliare, deoarece la sfârșitul lunii mai, Inter Imobiliare a fost nominalizată printre câștigătorii evenimentului Imobiliare HUB drept cea mai bună agenție imobiliară din Iași al șaptelea an consecutiv. Evenimentul a fost organizat de Imobiliare.ro, unde profesioniști din toată România se întâlnesc pentru a-și certifica și îmbunătăți cunoștințele în domeniul imobiliar.

Bună ziua, domnule Iovu! Vă mulțumesc pentru că ați acceptat să răspundeți la câteva întrebări în ceea ce privește succesul Inter Imobiliare. Să începem cu începutul:

1. Domnule Iovu, cum a început călătoria dumneavoastră în domeniul imobiliar? Ce v-a motivat să porniți pe acest drum?

Ciprian Iovu: ”Începutul carierei mele în imobiliare a fost destul de greu, plin de obstacole și necunoscute, deoarece în acea perioadă nu existau metode, soluții sau clarificări ale meseriei de agent imobiliar, această industrie era încă la început în România, iar eu am debutat în domeniul imobiliar în anul 1997.

Motivația mea pe tot parcursul carierei mele a reprezentat plăcerea de a interacționa cu oamenii, de a rezolva nevoile lor imobiliare și de a oferi soluții imobiliare complete, în fiecare zi.”

2. Inter Imobiliare a fost recunoscută drept agenția imobiliară a anului în Iași pentru șapte ani consecutivi. Care credeți că este secretul acestui succes constant?

Ciprian Iovu: ”Așa este, secretul este unul bine cunoscut și constă în munca și dedicarea noastră ca echipă, unde fiecare își cunoaște poziția și rolul său.

Fie că este membru în echipa noastră TESA, în echipa de consilieri imobiliari sau în echipa de management, rolul său este foarte important. Deoarece în toți acești ani am dezvoltat o structură bine organizată, care se concentrează pe rezultate și obiective realizabile.”

3. Cu siguranță, menținerea acestui nivel de performanță nu a fost ușoară. Care au fost cele mai mari provocări pe care le-ați întâmpinat în dezvoltarea Inter Imobiliare și cum le-ați depășit?

Ciprian Iovu: ”Provocările au fost multiple, deoarece noi ne-am dezvoltat în același timp cu maturizarea pieței imobiliare, în multe momente contribuind din plin la acest lucru.

Crearea de structuri departamentale, înființarea Academiei Smart Experience unde toți colegii noștri interacționează și se pregătesc pentru viitorul lor în imobiliare, softuri și website-uri ce oferă o bună vizibilitate în promovare, echipa de Call Center care știe să asculte nevoile clienților noștri și știe să le transmită mai departe. Toate acestea au însemnat pentru noi, echipa de management, adevăratele provocări cu care ne-am confruntat în toți acești ani.”

4. Într-un domeniu atât de competitiv, cât de importantă este inovația pentru Inter Imobiliare? Ne puteți da exemple de inovații sau strategii care au avut un impact semnificativ?

Ciprian Iovu: ”Inovația reprezintă creșterea și dezvoltarea. În toți acești ani am dezvoltat multe lucruri pentru companie: am creat un sistem propriu de organizare și verificare.

Am dezvoltat o rețea de website-uri și portaluri imobiliare, am pus accent pe educația în vânzări prin intermediul academiei noastre, am dezvoltat și o platformă online educațională care poate testa instant cunoștințele fiecărui agent imobiliar din echipa noastră, am pus pe hartă dezvoltările imobiliare din Iași, am organizat primele târguri și evenimente imobiliare din Iași, am fost prezenți la toate evenimentele cu temă imobiliară din România, și toate aceste lucruri au reprezentat dezvoltarea noastră atât profesională, cât și personală.”

5. Care sunt tendințele actuale pe piața imobiliară din Iași și cum se adaptează Inter Imobiliare la aceste schimbări?

Ciprian Iovu: ”Inter Imobiliare are în ADN-ul său adaptarea permanentă și găsirea celor mai bune soluții în orice perioadă a pieței imobiliare. Am trecut cu brio peste toate provocările încă din 2002 și până astăzi, am înțeles că adaptarea este cheia succesului nostru, iar tendințele în vânzările imobiliare din Iași, consider că sunt în mâinile noastre. Prin muncă, antrenament și devotament vom reuși în orice perioadă.”

6. Ce sfaturi aveți, domnule Iovu, pentru tinerii antreprenori care doresc să înceapă o afacere în domeniul imobiliar? Care sunt cele mai importante lecții pe care le-ați învățat de-a lungul carierei dumneavoastră?

Ciprian Iovu: ”Cel mai important lucru este să creadă în ei și că se poate, să-și construiască business-ul pe valorile lor și să nu se abată niciodată de la ele. Și apoi să fie dispuși să muncească și să investească în ei.”

Povestea domnului Iovu este un exemplu remarcabil de determinare, inovație și leadership în domeniul imobiliar. De la începuturile dificile, marcate de lipsa unor soluții clare în industrie, până la succesul constant al agenției Inter Imobiliare, domnul Iovu a demonstrat că munca asiduă, adaptabilitatea și pasiunea pentru a oferi clienților cele mai bune soluții sunt ingredientele esențiale ale succesului.

Prin dezvoltarea unei echipe bine organizate și dedicate, investiția continuă în educație și inovație, și capacitatea de a se adapta rapid la schimbările pieței, Inter Imobiliare a devenit un lider pe piața imobiliară din Iași.

Sfaturile și lecțiile domnului Iovu sunt o sursă de inspirație pentru tinerii antreprenori care doresc să-și construiască un viitor solid în acest domeniu dinamic.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

„My ANCOM”: spațiu virtual privat pentru operatorii de comunicații electronice și servicii poștale

ANCOM implementează o modalitate de comunicare a documentelor destinate furnizorilor de comunicații electronice, de servicii poștale, precum și altor...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv