marți, iulie 16, 2024

Comunitatea Alergado strânge 200.000 kilometri alergați în luna mai pentru hăinuțe curate oferite de Persil

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

În luna mai, România aleargă pentru o cauză nobilă! Comunitatea Alergado își propune să adune 200.000 de kilometri alergați, iar Persil va oferi 200.000 de spălări gratuite datorită efortului comunității. Kilometrii parcurși vor ajuta copiii din centrele E.G.A.L să aibă hăinuțe curate.

Persil, 321sport și Crucea Roșie Română și-au unit forțele în campania lunii mai în aplicația Alergado. Împreună, luptă pentru o cauză prin care își propun să curețe hainele copiilor din centrele E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române. Această inițiativă scoate în evidență un aspect adesea neglijat: pentru mulți dintre noi, hainele curate sunt o normalitate, dar pentru anumite categorii defavorizate, nu. Împreună, putem schimba acest lucru!

Până pe 31 mai, utilizatorii Alergado sunt invitați să alerge și să contribuie la atingerea pragului de 200.000 de kilometri. Persil te încurajează să oferi mereu tot ce ai mai bun și, tocmai de aceea, va dona 1.000 de spălări pentru fiecare 1.000 de kilometri parcurși, astfel încât copiii din centrele E.G.A.L. să aibă hăinuțe curate și să se poată concentra pe educație și dezvoltare.

Crucea Roșie Română a creat șase centre de zi E.G.A.L. în zonele cele mai sărace din țară: Babadag, Botoșani, Craiova, Alexandria, Brătășanca și Lupeni. Aceste centre oferă copiilor șanse la o viață mai bună, arătându-le că viața poate fi și plină de oportunități și bine. Parteneriatul dintre Persil și Crucea Roșie Română a început în 2022 și a continuat în 2023, sub inițiativa #DreptulLaHaineCurate. În acești doi ani, 45.000 de copii din familii defavorizate au beneficiat de acces la haine curate.

Alergado este aplicația care transformă fiecare kilometru alergat în fapte bune. Aleargă oriunde te-ai afla și alătură-te comunității Alergado! Indiferent dacă alergi 1 sau 100 de kilometri, vei contribui la atingerea obiectivului de 200.000 de kilometri până la finalul lunii mai.

Fii parte din această mișcare și ajută-ne să oferim #EndorfinePentruBine… nelimitat!

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Alex Henriksen este noul director general al Tetra Pak pentru Europa de Est

Tetra Pak a anunțat numirea lui Alex Henriksen în rolul de director general pentru Europa de Est, începând cu...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv