marți, iulie 16, 2024

Eviden revine la Black Sea Defense and Aerospace 2024 cu soluții avansate pentru apărare, aerospațial și siguranță publică

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Eviden revine pentru a doua oară consecutiv la Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) cu soluții inovatoare pentru apărare, industria aerospațială și siguranță publică

Eviden, lider al Grupului Atos în domeniul digital, cloud, big data și securitate, își anunță participarea, pentru a doua oară consecutiv, la cea mai mare expoziție de tehnologie de apărare din Europa de Est – BSDA, unde își va prezenta portofoliul dedicat pentru apărare, industria aerospațială, siguranță publică și infrastructură critică. Evenimentul va avea loc în perioada 22-24 mai la Romaero, București.

Eviden va fi prezentă la standul 1135, sala C, unde va expune soluții inovatoare din portofoliul său, oferind o perspectivă concretă asupra aplicabilității celor mai noi tehnologii în domeniile specifice de apărare și siguranță publică.

Pentru domeniul apărării și al siguranței publice este important ca procesul de luare a deciziilor, coordonarea resurselor și pregătirea operațională să se facă într-un mod sigur, robust și în timp util/în timp real. Înțelegând aceste cerințe, oferim un portofoliu integrat de soluții și produse, care combină cele mai bune practici din industrie cu agilitatea tehnologiilor de ultimă generație, păstrând în același timp atributele esențiale de fiabilitate și reziliență pentru a oferi protecția, sprijinul și/sau contramăsurile de care clienții noștri au nevoie. Prezența noastră la BSDA confirmă angajamentul nostru de a contribui în mod relevant la o lume digitală mai sigură”, a declarat Ovidiu Dan, Head of Big Data&Security, Eviden Romania.

La evenimentul BSDA 2024, Eviden va prezenta soluții care demonstrează expertiza sa în domenii foarte diverse, de la rețele private de comunicații 4G / 5G, comandă și control, senzori pentru aplicații terestre, navale și aerospațiale, până la securitate cibernetică și inteligență artificială. Vizitatorii vor descoperi soluții operaționale digitale dedicate sectoarelor apărării și siguranței publice:

– Rețele private tactice 4G/5G, deployable sau campus-type

– Sistem digital pentru soldați și sistem de gestionare digitală a luptelor

– Aplicații pentru misiuni și infrastructuri critice

– Soluții SIGINT și de monitorizare a spațiului

– Analiza video bazată pe inteligență artificială.

Prin oferirea de soluții digitale inovatoare și integrate, dezvoltate în strânsă colaborare cu actorii din domeniul apărării, Eviden sprijină instituțiile din întregul spectru al apărării naționale și al siguranței publice, coordonând forțele proprii în luarea sau susținerea deciziilor și asigurând disponibilitatea operațională a resurselor necesare*

Coordonarea forțelor: Eviden oferă instrumente digitale de coordonare și colaborare, adaptate la fiecare nivel de misiune, pentru a permite forțelor să înțeleagă și să aibă control asupra situației tactice în timp real. Digitalizarea spațiilor de luptă se traduce prin capacități de coordonare, respectiv instrumente intuitive care le permit să împărtășească informații în mod clar și precis în timp real (geolocalizări, urmărirea forței albastre, partajarea de fotografii și videoclipuri, ordine operațională etc.).

Sprijin decizional: Expertiza Eviden în gestionarea ciclului complet al datelor, de la achiziția de date brute până la valorificarea acestora cu ajutorul soluțiilor Big Data implementate cu inteligență artificială, permite luarea de decizii informate la nivel tactic și strategic. Aceste soluții permit factorilor de decizie, atât la sol, cât și la nivel strategic/tactic, să ia decizii în cunoștință de cauză.

Pregătire operațională: Eviden dezvoltă și implementează sisteme de securitate cibernetică, asigurând securitatea și integritatea datelor procesate în contextul luptei colaborative. Compania sprijină organizațiile militare și de apărare cu sisteme de securitate cibernetică prin proiectare, asigurând, de exemplu, securitatea și integritatea datelor procesate în cadrul luptei colaborative. Eviden colaborează, de asemenea, cu Centrele de Comandament Strategic de Apărare în ceea ce privește tehnologiile informaționale esențiale pentru ambițiile de inovare ale armatei.

Despre Eviden (1):

Eviden este lider în tehnologia de ultimă generație în domeniul transformării digitale bazată pe date, oferind soluții de încredere și durabile, sprijinite de un portofoliu robust de tehnologii brevetate. O companie de top la nivel global în domeniul calculului avansat, al securității cibernetice, al inteligenței artificiale, al tehnologiei de cloud și al platformelor digitale, Eviden furnizează o expertiză aprofundată pentru o varietate de industrii, acoperind peste 47 de țări. Prin reunirea unor tehnologii unice, de ultimă generație, în tot continuumul digital, cu 47.000 de talente de talie mondială, compania extinde posibilitățile tehnologiei acum și pentru generațiile viitoare, ajutându-le să își construiască viitorul digital. Eviden este un business al Grupului Atos, cu venituri anuale de aproximativ 5 miliarde de euro.

Despre Atos

Atos este lider global în domeniul transformării digitale, cu 95.000 de angajați și venituri anuale de aproximativ 11 miliarde de euro. Numărul unu în Europa în domeniul securității cibernetice, cloud și calcul de înaltă performanță, Grupul oferă soluții personalizate de tip end-to-end pentru toate industriile în 69 de țări. Pionier în domeniul serviciilor și produselor de decarbonizare, Atos se angajează pentru un digital sigur și decarbonizat pentru clienții săi. Atos este o SE (Societas Europaea) și este listată la Euronext Paris.

Scopul Atos este de a contribui la proiectarea viitorului spațiului informațional. Expertiza și serviciile sale sprijină dezvoltarea cunoașterii, educației și cercetării într-o abordare multiculturală și contribuie la dezvoltarea excelenței științifice și tehnologice. În întreaga lume, Grupul permite clienților și angajaților săi, precum și membrilor societăților în general, să trăiască, să lucreze și să se dezvolte în mod organic, într-un spațiu informațional sigur și securizat.

1 Business-ul Eviden activează prin intermediul următoarelor branduri: AppCentrica, ATHEA, Cloudamize, Cloudreach, Cryptovision, DataSentics, Edifixio, Energy4U, Engage ESM, Evidian, Forensik, IDEAL GRP, In Fidem, Ipsotek, Maven Wave, Profit4SF, SEC Consult, Visual BI, Worldgrid, X-Perion. Eviden este o marcă înregistrată.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv