marți, iulie 16, 2024

FORT, companie de securitate cibernetică parte a Bittnet Group, a debutat pe piața AeRO a Bursei de Valori București

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

FORT, companie specializată în securitate cibernetică, parte a Bittnet Group, a debutat vineri, 17 mai, pe piața AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier 4RT. Listarea companiei a avut loc după derularea unei majorări de capital social și a unui plasament privat în urma căruia FORT a atras 1,67 milioane lei. Valoarea capitalizării anticipate a companiei se ridică la aproape 51 milioane lei. 

Piața AeRO continuă să fie un loc potrivit pentru companiile în curs de dezvoltare și creștere. Piața de capital le oferă acces la diverse mecanisme de finanțare și, în același timp, vizibilitate și notorietate. FORT urcă astăzi pe scena companiilor listate și, prin prezența lor la bursă, consolidează sectorul IT&C din piața locală de capital.”, a declarat Radu Hanga, Președintele Bursei de Valori București.

„Suntem fericiți că am început acest nou capitol din viața FORT, în calitate de companie publică listată la Bursa de Valori București. Listarea acțiunilor FORT pe piața AeRO duce către o nouă etapă în dezvoltarea companiei noastre și ne dorim să folosim cât mai eficient mecanismele de care dispunem pe piața de capital pentru a ne finanța creșterea afacerilor.”, a declarat Vladimir Ghiță, CEO FORT.

Fondurile atrase în cadrul plasamentului privat vor fi folosite pentru achiziționarea și integrarea de companii cu obiect de activitate similar FORT și pentru consolidarea parteneriatelor de business, potrivit Memorandumului de listare. Conform reprezentanților companiei, FORT a folosit deja, în primul trimestru 2024, o parte din finanțarea atrasă pentru extinderea echipei de vânzări și derularea unor campanii de promovare. De asemenea, compania ia în calcul să investească în deschiderea de puncte de lucru în SUA, Asia de Sud Est, Europa de Vest, și pentru dezvoltarea de soluții inovative bazate pe tehnologii noi.

Plasamentul privat și listarea acțiunilor FORT pe piața AeRO au fost realizate cu sprijinul TradeVille. La oferta de vânzare de acțiuni, derulată în noiembrie – decembrie 2023, au participat un număr de 33 investitori, dintre care doi investitori calificați și 31 de investitori de retail. În urma derulării plasamentului, compania a emis 33.527 acțiuni, cu o valoare nominală individuală de 0,1 lei, la un preț de 50 de lei/acțiune.

„Felicităm FORT pentru debutul pe piața AeRO a Bursei de la București și ne bucurăm de interesul în continuă creștere al investitorilor pentru piața de capital. Colaborarea noastră cu FORT prin intermedierea plasamentului privat demonstrează că, împreună, putem deschide noi oportunități pe piața de capital. Recomandarea noastră pentru toate companiile interesate de piața de capital este să demonstreze că au un management performant și credibil, să prioritizeze creșterea susținută și să inițieze cât mai devreme o comunicare activă”, a declarat Miriam Andrei, CEO TradeVille.

Conform Memorandumului de listare, FORT ia în calcul atragerea de noi finanțări prin intermediul pieței de capital, prin majorări de capital social sau prin emisiuni de obligațiuni. De asemenea, compania își propune să distribuie dividende și acțiuni gratuite acționarilor sai.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SoftServe donează 1,5 mil. dolari pentru a sprijini inițiativa “Drive for Life 3.0” și a susține Ucraina cu 100 de ambulanțe

„Drive for Life” este un proiect al Open Eyes, fondul caritabil al SoftServe. Prin intermediul acestei inițiative, s-au donat...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv