joi, mai 30, 2024

SmartWe: Ce înseamnă Cloud CRM și cum vă ajută să aveți relații mai bune cu clienții?

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Dacă nu vă interesează să aveți relații excelente cu clienții și să creșteți vânzările, ignorați acest articol. Se adresează doar antreprenorilor care vor să-și dezvolte afacerea și să aibă un mod de lucru coerent, organizat și digital în vânzări, marketing și suport clienți. Mai mult, vor să aibă acces imediat la o soluție informatică performantă, mobilă și pe care să o utilizeze cu un abonament lunar.

Acești antreprenori au nevoie de cloud CRM, adică o soluție pentru gestiunea relațiilor cu Clienții (Customer Relationship Management) cu abonament, care nu implică nicio cheltuială în avans cu echipamente IT și licențe, permite adăugarea și eliminarea facilă a utilizatorilor și poate fi accesată de pe orice dispozitiv. O astfel de soluție este SmartWe, dezvoltată de compania germană CAS Software AG, 100% localizată pentru companiile din România și eligibilă în multiple programe cu finanțare europeană.

Ce avantaje aduce un cloud CRM:

Mulți antreprenori evită sau amână să utilizeze un sistem CRM deoarece consideră, în mod eronat, că este o cheltuială mare. Odată cu tehnologia cloud, CRM-ul a devenit disponibil în baza unui abonament lunar, similar unui serviciu de telefonie mobilă. Iată ce trebuie să știți despre cloud CRM:

  • Nu implică implementarea, instalarea de licențe și achiziția unor echipamente IT. Companiile mici nu trebuie să-și facă griji cu implementarea, pentru că un sistem cloud CRM nu are nevoie de implementare. Tot ce aveți nevoie este un cont pe platformă și o conexiune la internet. Apoi, vă autentificați online și îl utilizați. Atât de simplu. Nu trebuie să plătiți pentru hardware, licențe de server, servicii IT și nici nu aveți nevoie de o persoană la IT. Datele sunt importate la început, iar actualizările se fac automat.
  • Accesul este foarte facil direct din browser, din orice locație și de pe orice dispozitiv. Cloud CRM vă oferă acces la sistem de oriunde, din birou, din tren sau dintr-o cafenea și de pe orice dispozitiv – fie că este un desktop, un laptop, un smartphone sau o tabletă. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet. Orice utilizator va fi conectat permanent la CRM și va accesa aceeași bază de date ca oricare dintre colegi. Dacă schimbă laptopul, tot ce are de făcut este să se re autentifice în platformă și gata. Pentru telefoane, există aplicații dedicate indiferent de platformă.
  • Este simplu de utilizat de către orice angajat, indiferent de vârstă și pregătire. Un instrument mai simplu decât Cloud CRM este greu de găsit, iar SmartWe reflectă prin excelență simplitatea în utilizare. A primit inclusiv un premiu Red Dot pentru design. Interfața este gândită pentru utilizatorii moderni, obișnuiți cu aplicațiile mobile și social media.
  • Are un preț foarte avantajos și este accesibil oricărei companii. Soluțiile cloud CRM au din start costuri mai mici pentru că nu implică investiții inițiale (hardware, licențe și servicii). Mai mult, pentru că sunt platforme partajate între mai mulți utilizatori (termenul tehnic este multi-tenant) costurile sunt distribuite, iar furnizorii pot oferi condiții mult mai avantajoase. Cu un cost lunar de pornire de la 9.99 euro, SmartWe oferă necesitățile oricărei întreprinderi și prin eliminarea costurilor inițiale și a cheltuielilor suplimentare, este o opțiune atractivă pentru antreprenorii cu bugete restrânse.
  • Datele sunt protejate la standarde ridicate. Sistemele CRM de tip cloud sunt găzduite în centre de date profesionale, care respectă cele mai exigente standarde. De asemenea, sistemele cloud CRM nu au nevoie de backup, datele fiind stocate redundant direct de furnizor. Puţin probabil ca o firmă mică sau mijlocie să își permită investiții simulare în protecția cibernetică. Spre exemplu, SmartWe respectă legislația din Germania cu privire la confidențialitatea datelor, reglementări care sunt mai mai severe decât GDPR-ul Uniunii Europene. Complementar, SmartWe oferă un nivel înalt de securitate prin autentificare cu doi factori și criptarea datelor.

Cui se adresează un sistem CRM ca SmartWe:

SmartWe este gândit pentru companiile mici și mijlocii  care vor să fie tot mai competitive, vor să se digitalizeze, sunt interesate de îmbunătățirea relațiilor cu clienții, dar nu au bugete mari pentru tehnologie și nici competențe digitale avansate. SmartWe este o soluție simplu de accesat, simplu de utilizat și cu un raport imbatabil cost/funcționalitate. Poate fi utilizată la fel de ușor de o companie cu 2-3 angajați cât și de una cu 50. SmartWe oferă toate funcționalitățile necesare în relațiile cu clienții: managementul contactelor, calendar, gestionarea lead-urilor și oportunităților, fluxuri de marketing, dosare client, project management etc. Totodată, prin Asistenții Virtuali Inteligenți cât și prin Picasso Search, SmartWe integrează inteligența artificială pentru a îmbunătăți funcționalitatea și eficiența utilizatorilor.

Este bine de știut și că SmartWe poate fi ușor integrat cu alte aplicații, cum ar fi Gmail și produsele Office 365, inclusiv Outlook, Word, Excel și PowerPoint. SmartWe se integrează inclusiv cu centrala telefonică pentru identificarea automată a unui client care sună serviciul de suport. Datele rămân permanent în proprietatea utilizatorului și pot fi exportate ușor în diverse formate standardizate.

Cea mai bună cale de a descoperi cum funcționează un cloud CRM este să faceți un test direct. Pentru SmartWe aveți la dispoziție 30 de zile de testare efectivă a soluției, fără costuri și fără obligații. La finalul perioadei, trial-ul se încheie automat, nu aveți nimic de făcut.

 CAS Software AG este unul dintre cei mai cunoscuți producători de soluții CRM pentru companii mici și mijlocii din Germania. Compania este prezentă pe piața din România de peste 18 ani, printr-o rețea extinsă de parteneri autorizați.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Arthur Hunt: Transformarea business-ului pentru viitor, între necesitate și decizii lente

Pentru a răspunde cerințelor unei lumi în schimbare și ale unui mediu economic din ce în ce mai...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv