joi, mai 30, 2024

Asociația Albert și zâmbete vă invită la Galeria terapiilor, ediția a 3-a

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Asociația Albert și zâmbete este încântată să anunțe evenimentul Galeria terapiilor, ediția a treia, un eveniment unic și inovator dedicat conectării, cunoașterii și inspirației, din credința în șansa copiilor cu nevoi speciale. 

Acest eveniment va avea loc în perioada 24-26 mai 2024, la sala IAR 80 Coresi Business Park și în Piața cu copaci, Coresi Shopping Center unde familiile, specialiștii, terapeuții și speakerii motivaționali se vor reuni pentru informare, educație, inspirație și conectare pentru un viitor mai bun și mai incluziv al copiilor cu nevoi speciale.

Prima zi a evenimentului, 24 mai, va fi dedicată specialiștilor si terapeuților, oferind o gamă largă de subiecte abordate în cadrul celor 25 prezentări ale conferinței de către terapeuți și specialiști naționali și internaționali, cu vastă experiență și speakeri motovaționali. 

Această zi va include prezentări relevante despre cele mai recente abordări internaționale privind intervențiile medicale, terapia, educația și incluziunea socială. Acestea sunt menite să îmbunătățească cunoștințele profesionale, abilitățile și cele mai bune practici în domeniu furnizând resurse relevante și de actualitate, ghidare și sprijin valoros.

Fie că e vorba de tehnologii asistive, terapie ocupațională, programe de incluziune educațională sau chiar programe de finanțare ale acestora, participanții vor afla despre cele mai bune practici și soluții care pot face o diferență semnificativă în viețile persoanelor cu nevoi speciale.

Așteptăm să ni se alăture cadrele didactice care își doresc să înțeleagă mai bine metodele de integrare cu blândețe și impact a copiilor cu nevoi speciale.

În ziua a doua, 25 mai, accentul se va muta către familiile cu copii cu nevoie speciale, care vor avea oportunitatea să se conecteze între ele, să își împărtășească experiențele și să obțină informații de la experți în domeniul terapiilor pentru a putea contribui la atingerea potențialului maxim al copiilor cu nevoi speciale. 

Momentul culminant va fi ziua a treia, 26 mai, în care speakerii motivaționali cu dizabilități vor ocupa un loc central pentru a-și împărtăși poveștile lor de viață puternice și spre a ne inspira și încuraja cu exemple lor de reziliență, putere interioară, hotărâre și mai ales cu bucuria lor de trăi , în ciuda provocărilor așternute în calea lor. Ne vor arăta cum oricine poate să își atingă visurile și cum mentalitatea poate să facă diferența în viața fiecăruia dintre noi.

Gazdele de excepție ale evenimentului care ne vor însoți în călătoria de conectare și creștere sunt: Roxana Ioana Mai și Paul Gabor Iliescu, realizatori și prezentatori TV și fondatorii Asociației Călătoria spre Tine.

 “Familiile cu copii cu nevoi speciale, își doresc, atunci când apare un astfel de copil în viață lor, să înțeleagă care sunt metodele prin care își pot ajută copilul, vor să știe ce terapeuți pot găși în a-și atinge acest scop și ceea ce este poate cel mai important, să găsească încredere, energie pozitivă, motivație și exemple pozitive că se poate face ceva pentru copilul lor, Galeria Terapiilor oferă la un loc toate aceste ingrediente necesare unui drum atât de necunoscut și plin de provocări din viață acestor familii”, sunt de părere inițiatorii proiectului Galeria Terapiilor, Corina și Endre Csato, părinții lui Albert, un băiat minunat de 10 ani, având diagnostic de Sindrom Down și fondatorii Asociației Albert și zâmbete, care își doresc prim acest proiect să ofere comunității  o parte din bucuria și împlinirea drumului trăit alături de fiul lor. 

Când am aflat pentru prima oară de Galeria Terapiilor, a fost de un real folos pentru mine să particip întrucât eram în primii ani de la diagnosticarea fetiței cu autism. Am întâlnit acolo numeroși terapeuți, am făcut cunoștință cu noi posibilități de a-mi ajuta copilul, m-am lăsat ghidată de specialiștii cunoscuți acolo și sunt foarte recunoscătoare că am avut această posibilitate. 

Cred că este foarte util și necesar părinților de copii cu nevoi speciale să existe un astfel de eveniment periodic, pentru informare, socializare și posibilitatea de a crea noi parteneriate spre binele acestor copii minunați. Aștept cu mult interes și nerăbdare fiecare nouă ediție. Le transmit cu mare drag felicitări și mulțumiri, pline de recunoștință, organizatorilor! Efortul lor este de apreciat și ne ajută foarte mult.” Diana, mama minunată a Sofiei, având diagnostic de TSA.

Specialiști și Terapeuți: Nu ratați această oportunitate de a vă extinde cunoștințele și de a vă conecta cu colegii din întreaga lume. Înscrieți-vă astăzi pe link-ul de mai jos pentru a vă rezervă locul gratuit la conferințele din cadrul Galeriei terapiilor. 

Specialiști și Terapeuți: Puteți opta să participați cu un stand de prezentare în cadrul Galeriei terpaiilor care va avea loc în 24 și 25 mai în Piața cu copaci ,în Coresi Shopping Mall pentru a interacționa live și a comunica direct cu famiile interesate să cunoască terapii noi și terapeuți de încredere. 

FamiliiÎnscrieți-vă acum pentru a vă asigura locul gratuit la Galeria terapiilor 2024 și pentru a avea acces la resurse valoroase și la sprijin relevant pentru călătoria voastră. 

ParticipanțiVă așteptăm să vă alăturați pentru a face împreună pași spre integrarea semenilor noștri astfel încât să îi putem susține și însoți cu mai multă cunoaștere și înțelegere. 

Invităm familiile, specialiștii în educație și terapeuții să se alăture nouă pentru trei zile de învățare, creștere, conexiune și inspirație, pentru atingerea celui mai bun potențial pentru fiecare copil cu nevoi speciale.

Suntem extrem de încântați să oferim un eveniment-platformă în care  familiile, profesioniștii și persoanele cu dizabilități să se unească într-un spirit de învățare, colaborare și celebrare. 

Împreună, putem crea o comunitate mai incluzivă pentru persoanele cu nevoi speciale și familiile lor.

Binele se face întotdeauna împreună!  

Pentru înscrieri accesați pagina dedicată evenimentului www.galeriaterapiilor.ro

Despre asociația Albert și zâmbete: 

Misiunea noastră este să susținem familiile cu copii cu nevoi speciale prin a le conecta cu terapeuți și terapii valoroase și de actualitate spre a contribui într-un mod relevant la dezolvarea acestor copii, la atingerea potențialului lor extraordinar și la integrarea lor în societatea noastră. 

Suntem dedicați dezvoltării de proiecte sociale cu impact, care să răspundă cerințelor unice ale copiilor cu nevoi speciale.

Noi credem cu putere în a face mai mult bine împreună, și această credință ne ghidează și întreține angajamentul față de inițiativele noastre sociale.  

Împreună cu mulți prieteni dragi care împărtășesc convingerea noastră, ne propunem să remodelăm definiția “normalității” în viața noastră de zi cu zi și sa creștem nivelul de integrare și de incluziune socială. 

Contact: Endre Csato 

Funcția: Președinte

Telefon 0722 277 387

Email: albert.zambete@gmail.com

Website organizație: www.galeriaterapiilor.ro

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Accelerator anunță vernisajul expoziției de final din cadrul programului de mentorat pentru artiști emergenți de la Câmpulung

Vernisajul expoziției de final din cadrul programului de mentorat și producție pentru artiști emergenți are loc pe 2...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv