duminică, mai 26, 2024

La Gloire Elite lansează Londra 38, cel mai exclusivist proiect din București și probabil cel mai scump din țară

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Dezvoltatorul imobiliar La Gloire condus de Andrei Iușut urmează să finalizeze noul său proiect imobiliar LONDRA 38 La GLOIRE Élite, în zona Dorobanți Capitale în primăvara anului 2025, fiind recunoscut pentru proiectul său din aceeași zonă – VARȘOVIA 6 la nivel național (Premiile Bienalei Naționale de Arhitectură, ediția 2023: Cel mai bun design interior rezidențial: Penthouse Varșovia 6 & VARȘOVIA 6 La GLOIRE Élite) și internațional (Archello Awards 2023 – Finalist “Housing Project of the Year”). Investiția totală pentru acest proiect este de 8,5 milioane euro.

LONDRA 38 este un proiect imobiliar ultra boutique, punând la dispoziție 4 apartamente spațioase, câte unul pe nivel, cu suprafețe cuprinse între 220 și 280 mp și prețuri de la 2.350.000 euro + TVA. Acesta are un farmec aparte deoarece dezvoltatorul și-a dorit să reunească sub același acoperiș eleganța clasică și designul contemporan. Clădirea S+P+3 își păstrează fațada eclectică cu influență franceză, care este recondiționată pentru a supraviețui secole, și îi va adăuga o extindere modernă care o va completa armonios.

La Gloire își propune să își selecționeze foarte riguros clienții pentru aceste apartamente, viitorii proprietari vor avea de trecut 4 etape eliminatorii în acest proces, care va certifica eligibilitatea și compatibilitatea acestora cu esența brandului.

LONDRA 38 La GLOIRE Élite este un amestec fără efort de eleganță clasică și design contemporan fiind proiectat cu atenție pentru detalii. Este o clădire care încapsulează timpul trecut și prezent, astfel integrându-se fără cusur în peisajul eclectic și rafinat al zonei.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security and peace”

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat: “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv