joi, iulie 18, 2024

LegalZen: Simplificând semnarea contractelor pentru companii și persoane fizice, plecând de la modele scrise de avocați

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

LegalZen transformă scrierea, înțelegerea și semnarea contractelor într-o experiență mai ușoară și mai sigură, indiferent dacă ești o companie sau o persoană fizică. Cu ajutorul modelelor formulate de avocați cu experiență.

Fondat în 2022 de Marina Roșu, proiectul a pornit de la nevoia de a semna contracte ce protejează interesele Părților, chiar și atunci când bugetul pentru servicii juridice este limitat.

Pe legalzen.ro, clienții pot achiziționa template-uri variate, scrise și actualizate de avocați, de la act constitutiv SRL la contract de creditare firmă, acord de confidențialitate (NDA), cesiune drepturi de autor, contract web-design (inclusiv varianta bilingvă, RO-EN), prestare servicii marketing, vânzare – cumpărare marfuri etc.

În plus, LegalZen vine în întâmpinarea celor care sunt la început de drum oferind pachete complete de documente legale pentru un site web.

Modelele toturor contractelor sunt editabile, clienții le completează cu datele lor și le refolosesc de câte ori au nevoie. Prețurile sunt între 100 și 400 RON pe document.

Un aspect remarcabil al serviciilor oferite de LegalZen este diversitatea și accesibilitatea acestora. Platforma nu se adresează doar companiilor, ci și persoanelor fizice, oferind modele de contracte și consultanță juridică adaptate nevoilor fiecărui client.

Procesul de completare a contractelor este simplu și intuitiv.

Folosind cuvintele echipei LegalZen:

  1. Iei modelul nostru: Cumperi modelul de contract dorit de pe platforma LegalZen.
  2. Deschizi instrucțiunile de completare: Instrucțiunile sunt structurate pe articole și îți ghidează pas cu pas completarea informațiilor necesare.
  3. Adaugi încrederea în tine: Ai încredere că tu îți cunoști cel mai bine situația, completezi informațiile tale și pe ale celui cu care semnezi contractul.
  4. Completezi informațiile: Adaugi suma, valabilitatea contractului și alte detalii specifice.
  5. Citești și păstrezi clauzele potrivite: Citești și te asiguri că înțelegi clauzele standard incluse în contractul nostru (ori ne întrebi dacă este ceva ce nu ai înțeles). Păstrezi clauzele care ți se potrivesc și le ștergi pe cele care nu sunt aplicabile situației tale, având încredere în notele de subsol explicative.

Pentru situații juridice mai complexe, echipa LegalZen te poate pune în legătură cu o echipă de avocați cu experiență. Iar dacă ai nevoie de un contract care nu este încă disponibil pe site, poți trimite un mesaj la be@legalzen.ro, iar noi îl vom adăuga cu prioritate.

În concluzie, LegalZen te ajută să semnezi contracte într-un mod inteligent și legal. Descoperă-i pe legalzen.ro și fii parte din comunitatea celor ce aleg să se poarte corect și responsabil atunci când pun bazele unui parteneriat.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Interviu cu Valentin Popescu, omul care inovează în marketing sportiv

Valentin Popescu este Sports Marketing Consultant la MVP Consultancy, o companie antreprenorială care oferă servicii de consultanță în afaceri:...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv