marți, noiembrie 28, 2023

Dentons a asistat CEC Bank în legătură cu atragerea a peste 162 milioane de euro

Evenimente Club Antreprenor

Firma globală de avocatură Dentons a acordat asistență juridică CEC Bank în legătură cu atragerea a peste 162 milioane de euro prin suplimentarea emisiunii lansate în februarie 2023, scadentă în februarie 2028, cu un nou plasament de obligațiuni senior non-preferred eligible MREL.

Acest nou plasament de obligațiuni face ca volumul total al emisiunii accesate să ajungă la 281,9 milioane de euro, tragerile cumulate în cadrul Programului de obligațiuni de tip EMTN în valoare de 600 milioane de euro ajungând acum la 414 milioane de euro.

Din echipa internațională Dentons care a asistat emitentul au făcut parte Loredana Chitu, partener și coordonator al departamentului de piețe de capital din cadrul Dentons București, Oliver Dreher, partener Dentons Frankfurt și coordonator al departamentului de Debt Capital Markets (DCM) din cadrul Dentons Germania, Oana Ionașcu (counsel), Alin Roca (associate) și Alexandra Șofineți (associate) în București, precum și Nadja Reiß (associate) în Frankfurt și Philippa Münnich-Winter (senior associate) în Berlin.

“Fiind selectați de către CEC Bank pentru acordarea de consultanță juridică în implementarea programului inaugural EMTN și după succesul tranzacțiilor de debut, suntem încântați că am putut contribui din nou la consolidarea prezenței CEC Bank pe piețele de capital”, a declarat Loredana Chitu.

“Această tranzacție demonstrează încă o dată puterea deosebită a echipelor multi-jurisdicționale ale Dentons în gestionarea mandatelor complexe pe piețele de capital transfrontaliere, combinând atât experiența de prim rang pe piețele internaționale de capital, cât și cunoștințele de neegalat în jurisdicțiile cheie implicate”, a adăugat Oliver Dreher.

Despre DENTONS

Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră. www.dentons.com

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024 -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Cercetările Kaspersky dezvăluie amploarea utilizării GenAI în companii și îngrijorările top managementului

Un studiu derulat de Kaspersky în mai multe țări din Europa inclusiv România subliniază o îngrijorare tot mai mare...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Agentia re7consulting agentie de marketing online si Social Media
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024! -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv