joi, iulie 18, 2024

Dentons a asistat CEC Bank în legătură cu atragerea a peste 162 milioane de euro

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Firma globală de avocatură Dentons a acordat asistență juridică CEC Bank în legătură cu atragerea a peste 162 milioane de euro prin suplimentarea emisiunii lansate în februarie 2023, scadentă în februarie 2028, cu un nou plasament de obligațiuni senior non-preferred eligible MREL.

Acest nou plasament de obligațiuni face ca volumul total al emisiunii accesate să ajungă la 281,9 milioane de euro, tragerile cumulate în cadrul Programului de obligațiuni de tip EMTN în valoare de 600 milioane de euro ajungând acum la 414 milioane de euro.

Din echipa internațională Dentons care a asistat emitentul au făcut parte Loredana Chitu, partener și coordonator al departamentului de piețe de capital din cadrul Dentons București, Oliver Dreher, partener Dentons Frankfurt și coordonator al departamentului de Debt Capital Markets (DCM) din cadrul Dentons Germania, Oana Ionașcu (counsel), Alin Roca (associate) și Alexandra Șofineți (associate) în București, precum și Nadja Reiß (associate) în Frankfurt și Philippa Münnich-Winter (senior associate) în Berlin.

“Fiind selectați de către CEC Bank pentru acordarea de consultanță juridică în implementarea programului inaugural EMTN și după succesul tranzacțiilor de debut, suntem încântați că am putut contribui din nou la consolidarea prezenței CEC Bank pe piețele de capital”, a declarat Loredana Chitu.

“Această tranzacție demonstrează încă o dată puterea deosebită a echipelor multi-jurisdicționale ale Dentons în gestionarea mandatelor complexe pe piețele de capital transfrontaliere, combinând atât experiența de prim rang pe piețele internaționale de capital, cât și cunoștințele de neegalat în jurisdicțiile cheie implicate”, a adăugat Oliver Dreher.

Despre DENTONS

Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră. www.dentons.com

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv