marți, noiembrie 28, 2023

TEILOR lansează colecția-capsulă Tennis by Ilie Năstase

Evenimente Club Antreprenor

În anul în care celebrează 25 de ani de la deschiderea primului magazin, TEILOR lansează colecția-capsulă de brățări tennis reinterpretate, ce poartă semnătura celui mai bun jucător român al tuturor timpurilor și primul număr 1 mondial în tenis – Ilie Năstase.

Noua colecție de brățări tennis TEILOR cu design realizat in-house, integrează cinci modele reinterpretate. Noutatea o reprezintă elementele simbolice din sistemul de închidere al bijuteriilor: mingea și racheta de tenis, însoțite de semnătura gravată a unei legende a acestui sport – Ilie Năstase. Totodată, noile modele de bijuterii păstrează flexibilitatea și simetria perfectă, precum și montura rezistentă pentru care este recunoscut acest tip de brățară.

Ilie Năstase, despre colaborarea cu TEILOR:

Numele meu a fost întotdeauna strâns legat de numele țării mele, iar acesta e cel mai mare motiv de mândrie. Faptul că, astăzi, semnătura mea apare pe bijuteriile unui brand românesc, ducând mai departe un mesaj despre curaj și determinare, mă onorează. Simbolurile tenisului au fost aduse în brățara care a făcut istorie și care va continua să inspire multe alte povești de acum înainte, lucru regăsit și în albumele TEILOR, dedicate clienților, pe care le-am semnat personal, cu toată recunoștința”.

Design-ul realizat in-house este rezultatul unui efort susținut de peste un an, colecția cu semnatură proprie fiind realizată special pentru clienții TEILOR în an celebrativ. Realizate din aur alb, roz sau negru, brățările tennis integrează diamante negre sau incolore, precum și pietre prețioase – safire roz, albastre și negre. Astfel, safirul negru, cunoscut pentru raritatea sa, aduce o noutate absolută, fiind prezent pentru prima dată în gama de bijuterii TEILOR și pe piața din România într-o brățară tennis.  

Colecția-capsulă Tennis by Ilie Năstase este o celebrare a succesului rămas în istorie. Momentul este marcat printr-un album special, în care sunt prezentate atât povestea noilor brățări tennis reinterpretate, cât și fotografii de colecție cu Ilie Năstase. Astfel, fiecare brățară din noua colecție este însoțită de un exemplar-cadou al albumului semnat de acesta.

Florin Enache, Fondator TEILOR:

Marcăm într-un mod extrem de special cei 25 de ani de existență. Așa a apărut ideea unei colecții-capsulă în care celebrăm curajul și ambiția, iar sursa de inspirație a fost cel mai bun jucător român de tenis din toate timpurile – Ilie Năstase. Suntem onorați că a îmbrățișat cu deschidere întreg proiectul. Astăzi, în toate magazinele TEILOR din România și de la nivel internațional, există o colecție-capsulă realizată intern, de la design, la producție, ce poartă semnătura primului număr mondial în tenis.

Brățara tennis a devenit de-a lungul timpului una dintre cele mai populare bijuterii, îmbinând clasicul și modernul în modele atemporale, potrivite chiar și când sunt purtate zeci de ani la rând. Istoria plasează începutul popularității acestui tip de brățară la începutul secolului trecut, ea fiind cunoscută inițial sub numele de brățară Eternity și purtată la cele mai importante ocazii. În anul 1978, când jucătoarea Chris Evert și-a pierdut brățara Eternity în timpul unui meci de la US Open, iar jocul a fost oprit pentru ca întregul staff să poată căuta pe teren bijuteria, modelul a devenit cunoscut ca brățară tennis.

Colecția-capsulă Tennis by Ilie Năstase completează portofoliul TEILOR, care include o gamă variată de bijuterii din aur, platină și titan cu diamante și pietre prețioase. Noile brățări sunt disponibile în magazinele TEILOR și online, prin intermediul platformelor de eCommerce ale lanțului de magazine: https://www.teilor.ro/tennis-ilie-nastase-collection

Despre TEILOR

TEILOR este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux cu o tradiție de 25 de ani. Prezent în România, Polonia, Ungaria, Bulgaria și Cehia, TEILOR deține peste 65 de magazine fizice și o prezență online puternică prin intermediul platformelor sale de eCommerce: teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg. Colecțiile TEILOR includ bijuterii cu diamante și pietre prețioase, cu un design adaptat dorințelor clienților și tendințelor internaționale.

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024 -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Cercetările Kaspersky dezvăluie amploarea utilizării GenAI în companii și îngrijorările top managementului

Un studiu derulat de Kaspersky în mai multe țări din Europa inclusiv România subliniază o îngrijorare tot mai mare...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Agentia re7consulting agentie de marketing online si Social Media
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024! -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv