vineri, iulie 19, 2024

JA România: 13-19 noiembrie, Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (GEW) în România

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Peste 40.000 de evenimente vor avea loc în întreaga lume în Săptămâna Globală a Antreprenoriatului, cu scopul de a dezvolta spiritul antreprenorial și abilitățile antreprenoriale ale tinerilor și de a-i conecta cu potențiali parteneri în domeniile lor de interes.

În cadrul celei de-a 16-a ediții a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului, peste 10 milioane de antreprenori din aproximativ 200 de țări vor participa și vor încuraja tinerii care nu au luat niciodată în considerare ideea de a dezvolta un start-up să acționeze, având la dispoziție expertiza profesioniștilor și a antreprenorilor care au avut succes.

Junior Achievement (JA), gazda evenimentului în România, va organiza o serie de activități destinate tinerilor interesați să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale, digitale și de comunicare și va aduce sub umbrela GEW cât mai multe persoane și entități care sunt implicate în dezvoltarea antreprenoriatului și care sunt invitate să-și înscrie activitățile specifice pe pagina dedicată României – www.genglobal.org.

Junior Achievement România va lansa o nouă ediție a Incubatorul Bizzfactory, parte a programului internațional de antreprenoriat al JA. Incubatorul reprezintă etapa practică a programului – în care participanții aplică noțiunile dobândite la cursurile de educație antreprenorială, economie și management – și este derulat cu sprijinul consultanților voluntari din companiile partenere JA.

Programul JA Entrepreneurship™ în România este susținut financiar de Romanian-American Foundation, Citi Foundation, FedEx, HP România, Accenture, EY, NN România și Fundația Unicredit. Aceasta face posibil ca programul să ajungă în acest an școlar în 381 de școli, 30 de universități și peste 19.000 de tineri să beneficieze gratuit de cele trei componente ale lui (INSPIRE; PREPARE; SUCCEED).

Junior Achievement (JA) România are ca obiectiv consolidarea abilităților antreprenoriale ale tinerilor și promovarea colaborării cu potențiali parteneri din domeniile lor. Suntem entuziasmați să găzduim Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week – GEW), care se va desfășura în perioada 13-19 noiembrie. Împreună, ne propunem să organizăm o serie de evenimente și activități menite să inspire și să pregătească tinerii pentru un viitor cu mai mult spirit antreprenorial.

 

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv