joi, iulie 18, 2024

Semnătura electronică calificată la distanță a certSIGN este nativ integrată cu Adobe Acrobat Sign

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

certSIGN, companie românească de IT&C și un important producător de soluții criptografice din România, anunță integrarea Paperless – serviciul de semnătură electronică calificată la distanță al companiei – în platforma Adobe Acrobat Sign pentru semnarea de documente electronice.

Accesul facil la o soluție de semnătură electronică cu același efect legal ca o semnătură olografă a devenit o necesitate în mediul de afaceri actual, iar companiile recunosc nevoia de a finaliza tranzacții la distanță, oriunde și oricând se află semnatarii desemnați. Integrarea serviciului Paperless cu Acrobat Sign le oferă utilizatorilor o experiență complet online de gestionare a documentelor electronice menită să îmbunătățească eficiența proceselor și securitatea documentelor semnate electronic“, a declarat Adrian Florea, CEO al certSIGN.

certSIGN investește în mod constant în proiecte de cercetare și inovare, compania dezvoltând de-a lungul existenței sale numeroase soluții cu impact semnificativ asupra eficienței operaționale atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii. Paperless reprezintă rezultatul unui astfel de proiect, serviciul de semnătură electronică calificată la distanță acoperind în prezent toate etapele unei experiențe complet online: de la identificarea video la distanță necesară pentru emiterea unui certificat digital până la semnarea unui document de către mai mulți semnatari.

Integrarea Paperless în Adobe Acrobat Sign reprezintă un pas semnificativ în evoluția serviciului de semnătură electronică calificată la distanță al certSIGN deoarece permite semnarea electronică a documentelor de pe orice dispozitiv – desktop, laptop sau smartphone – prin accesarea unei platforme unice. Certificatele digitale pentru semnătura electronică emise de certSIGN sunt integrate nativ în Acrobat Sign, astfel încât utilizatorul nu trebuie să instaleze drivere sau aplicații software suplimentare pentru a semna documente electronice.

certSIGN emite diferite tipuri de certificate, permițând crearea mai multor tipuri de semnătură electronică, cu niveluri de securitate diferite. Dintre acestea, semnătura electronică calificată integrată în Acrobat Sign oferă cel mai înalt nivel de Securitate a documentelor semnate, deoarece are aceeași valoare legală ca o semnătură olografă, conform Regulamentului eIDAS.

Integrarea în Acrobat Sign a fost realizată folosind standardul dezvoltat de Cloud Signature Consortium, care definește o modalitate unificată de interacțiune între aplicațiile de semnare a documentelor electronice, cum ar fi Acrobat Sign, și serviciile de semnătură electronică conforme cu eIDAS furnizate de furnizorii de servicii de încredere, precum Paperless dezvoltat de certSIGN.

Despre certSIGN

certSIGN, companie românească de IT&C și principalul producător și dezvoltator național de soluții criptografice, furnizează servicii de încredere în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS. Soluțiile sale sunt dezvoltate integral în România și sunt concepute pentru a susține și permite transformarea digitală a oricărei organizații, garantând în același timp securitatea datelor. Compania are o prezență internațională semnificativă, furnizând servicii și soluții în peste 20 de țări din Europa și Asia. www.certsign.ro

Despre Cloud Signature Consortium

Cloud Signature Consortium este un grup internațional de companii IT, organizații guvernamentale și academice, care își propune să promoveze utilizarea pe scară largă a semnăturilor electronice calificate în cloud. Adobe este unul dintre membrii fondatori ai Cloud Signature Consortium, certSIGN fiind unul dintre membrii grupului.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv