vineri, septembrie 29, 2023

Programul de audit al asigurărilor de la Leader Team diminuează cu până la 40% costurile unei companii cu asigurările

Evenimente Club Antreprenor

Costurile companiilor cu asigurările obligatorii sau facultative pe care le încheie pentru a-și proteja afacerile pot fi diminuate cu până la 40%, în urma aplicării unui audit de asigurări. Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor de nișă din Europa și lider în România pe zona de audit de asigurări, oferă programe unice de audit personalizate și adaptate la nevoile fiecărei companii în parte, ajutându-le astfel să reducă semnificativ costurile cu asigurările și să-și îmbunătățească protecția împotriva riscurilor cu care se confruntă.

Programul de audit al asigurărilor de la Leader Team Broker este un produs prin intermediul căruia compania de brokeraj face o analiză a tuturor polițelor pe care le are un client, analiză în baza căreia oferă, ulterior, consultanță, recomandări și soluții pentru îmbunătățirea protecției și pentru reducerea costurilor.

Orice companie, de orice dimensiune și din orice domeniu de activitate, care are un program stufos de asigurări, fie obligatorii, fie facultative, poate apela la Leader Team Broker pentru un audit, în urma căruia experții pot renegocia contractele de asigurare și pot obține franșize mai mici sau chiar zero.

Într-o economie tot mai imprevizibilă și într-un mediu de afaceri extrem de concurențial și de riscant, companiile au nevoie de o protecție suplimentară în activitatea lor, fie că vorbim despre asigurări de răspunderi profesionale, de asigurarea mărfurilor și transportului acestora sau de polițe care acoperă riscurile cibernetice. De aceea, de multe ori, firmele se găsesc în situația de a avea o serie de contracte de asigurări încheiate, cu costuri mari și care, uneori, nu acoperă toate necesitățile lor. Aici intervine programul nostru de audit, în cadrul căruia echipele de experți Leader Team vin cu o abordare personalizată pentru fiecare companie în parte, adaptată pentru industria în care activează. De aceea, programul nostru de audit în asigurări este unic și dezvoltat în mod special pentru a satisface nevoile companiilor și pentru a obține cele mai bune rezultate în reducerea costurilor și acoperirea adecvată a riscurilor”, a declarat Răzvan Rusu, fondatorul Leader Team Broker de asigurări.

Leader Team Broker are în portofoliu cele mai multe produse de asigurare din piață și lucrează cu peste 30 de asigurători locali și internaționali, oferind clienților săi peste 700 de soluții și produse de asigurare. Pentru că inovația este o caracteristică primordială a companiei, brokerul a adus pe piața din România produse unice, cum ar fi cele din sfera asigurărilor Cyber, asigurări de răspundere IT sau asigurări de sănătate privată. Astfel, companiile care optează pentru un program de audit realizat de experții Leader Team vor avea o varietate de produse din care pot alege pentru a-și îmbunătăți programul de asigurări.

”Companiile care aleg programul nostru de audit pot fi atât IMM-uri, cât și companii mari, cu sute de angajați și cu afaceri de milioane de euro, pentru că acest produs a fost conceput pentru a se adapta nevoilor și cerințelor tuturor tipurilor de clienți. În ultimii doi ani, am avut solicitări din sectoare și industrii variate și aș aminti aici industria manufacturieră, serviciile financiare, IT&C, comerțul cu amănuntul, industria farmaceutică și multe altele. Suntem mândri că am ajutat companii din domenii atât de diferite să-și recalibreze costurile cu asigurările și că am adus, totodată, soluții adaptate pentru fiecare sector în parte. Reducerea cheltuielilor cu asigurările este unul dintre cele mai importante beneficii ale programului nostru de audit, la care se adaugă și identificarea și acoperirea corespunzătoare a tuturor riscurilor. Deși procentul exact al reducerii costurilor variază în funcție de domeniu și de specificul fiecărei companii, putem spune că discountul obținut în urma auditului se situează constant undeva în jurul valorii de 30-40%”, a explicat Alexandra Elena Durbacă, CEO Leader Team Broker de asigurări.

Un alt avantaj al colaborării cu Leader Team Broker este acela că, prin intermediul departamentului de daune intern, firma oferă asistență la daună tuturor clienților, indiferent de asigurătorul și de produsul de asigurare ales.

Despre Leader Team Broker de asigurare

Leader Team Broker de asigurare este o companie de brokeraj în asigurări cu prezență la nivel european și cu peste 17 ani de experiență în managementul riscului și asigurări. Compania este recunoscută ca unul dintre cei mai inovatori jucatori de brokeraj in asigurări cu produse unice de răspundere, sanatate, cyber security, produse pentru industria IT, industria navală, aviație, energie, marketing si HR.

Pentru doi ani consecutivi – 2021 și 2022 -, Leader Team Broker a primit, la Londra, distincția de ”Brokerul de asigurări al anului”, în cadrul premiilor Corporate LiveWire, pentru gradul de creativitate și de inovare a produselor de asigurare, concepute pentru noile industrii aflate în dezvoltare și care acoperă noile provocări ale mediului de business. Juriul a apreciat felul în care Leader Team Broker sparge tipare și vine cu produse creative, pentru industrii aflate în plină expansiune și pentru riscuri dintre cele mai diverse.

În 2020, performanțele companiei au fost recompensate de publicația Piața Financiară cu titlul de ”Brokerul anului în asigurări” și de Financial Intelligence cu distincția ”Asigurarea pentru securitate cibernetică a anului 2020”.

Publicația londoneză ”Treat Technologies” dedicată știrilor din domeniul securității cibernetice a inclus Leader Team Broker în top 20 companii la nivel mondial care oferă cele mai bune soluții și produse de asigurare în ”cyber insurance”. În anul 2017, compania a primit premiul ”Cel mai creativ Broker de asigurare din România”, oferit de Media XPrimm iar în 2019 a primit premiul pentru „Inovație și Digitalizare”, fiind singura companie de brokeraj care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive. Compania a fost premiată în 2020 de publicația Piața Financiară, la Gala e-finance, cu premiul „e-Risk” pentru cel mai bun produs destinat prevenirii și acoperirii riscului de atacuri cibernetice.

Leader Team este singura companie de brokeraj în asigurări care a dezvoltat conceptul iDoctor, un program integrat de servicii medicale naționale și internaționale, având la bază un program de asigurări personalizat.

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Sondaj CEC Bank: Aproape jumătate dintre studenți vor fi sprijiniți financiar de către familie, pe timpul studiilor

Unu din patru studenți lucrează ca să se poată întreține financiar în  timpul  studiilor universitare Cei mai mulți...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente