joi, iunie 13, 2024

Cel mai bun card de debit din România, Avanpost, se lansează și în versiune digitală

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Libra Internet Bank lansează versiunea digitală a cardurilor de debit Avanpost pentru persoane fizice. Acum, cei care își comandă un card digital Avanpost din aplicațiile mobile ale băncii îl primesc imediat și gata de folosit, direct în aceste aplicații. Aplicațiile mobile ale băncii sunt Libra Mobile Banking și aplicația de carduri Libra Journey.

Cardurile Avanpost emise digital pot fi folosite imediat pentru plăți online, prin utilizarea detaliilor de card afișate în aplicațiile mobile ale Libra Internet Bank. Totodată, prin înrolarea în Apple Pay sau Google Pay, cardurile digitale Avanpost pot fi utilizate pentru plăți la POS sau retrageri de numerar de la bancomatele cu tehnologie contactless integrată.

„De foarte mulți ani, digitalizarea este cuvântul de ordine atunci când vorbim despre Libra Internet Bank, trendsetter prin definiție în cadrul sistemului bancar românesc. Prin lansarea versiunii digitale a cardului Avanpost, ducem și mai sus standardul digital al băncii și le asigurăm instant tuturor posesorilor acestui card de debit unic în România accesibilitate totală la propriile fonduri, 100% online, în condiții de maximă siguranță și confort”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

O altă noutate este că posesorii de carduri Avanpost emise deja (format fizic) regăsesc acum datele acestor carduri atât în aplicația de mobile banking, cât și în Libra Journey, pentru o experiență de utilizare 100% digitală, independentă în orice moment de deținerea cardului fizic.

Cardurile Avanpost sunt disponibile (digital&fizic), în 2 variante:

– Avanpost Gold (0 cost emitere, 4 lei/lună administrare), cu facilități exclusiviste precum asigurarea gratuită de călătorie în străinătate sau accesul în Business Lounge-ul din Aeroportul Internațional Henri Coandă;

– Avanpost Free (0 cost emitere & 0 comision de administrare lunară).

Ambele tipuri de card (Gold/Free) pot fi comandate și în varianta Avanpost Junior, destinată copiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani.

Cel mai bun card de debit din România, conform publicației Business Arena Magazine, cardul Avanpost asigură o experiență de utilizare unică, oferind, indiferent de variantă (Gold/Free), 10% cashback instant pentru cumpărăturile realizate în rețeaua de peste 600 de Avanposturi Radio Guerrilla și 3 retrageri gratuite de la orice ATM din lume, în fiecare lună.

Pe langă versiunea digitală, cardurile Avanpost pot fi comandate în continuare și în format fizic (plastic), în mod gratuit, din aplicația de mobile banking a băncii, din aplicația Libra Journey sau din oricare dintre cele 54 de sucursale ale Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, proiectele rezidențiale și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv