duminică, octombrie 1, 2023

MASTERBUILD inaugurează o nouă subsidiară în Kosovo

Evenimente Club Antreprenor

Cu peste 50.000 mp de facilități militare construite, compania antreprenorială românească mizează pe noi proiecte ale instituțiilor internaționale la granițele de sud – est ale Europei

  • MASTERBUILD – General Contractor & Developer inaugurează o nouă subsidiară în Kosovo, în regiunea Pristina.
  • Organizatiile internaționale au anunțat proiecte de facilități militare și infrastructură specifică în valoare de peste 1 miliard de euro, în ultimul an, la granițele de sud-est ale Europei.   
  • Crește volumul proiectelor internaționale dedicate apărării frontierelor și consolidării facilităților cu destinație medicalaîă sau umanitară.  

MASTERBUILD – General Contractor & Developer inaugurează o nouă subsidiară în Kosovo care va prelua operațional cererile de proiecte în zona Balcanilor. Compania românească de construcții se extinde în regiunea Kosovo, având la activ deja peste 50.000 mp de facilități militare construite în regiuni din Africa sau Europa de Vest.

În ciuda fluctuațiilor prețurilor internaționale cu materia primă, piața de construcții a funcționat în ritm accelerat, atât în perioada pandemiei, cât și de la declanșarea conflictului din Ucraina. Doar în ultimul an, organizațiile internaționale din domeniul apărării sau organismele umanitare trans-naționale au anunțat proiecte de baze militare și infrastructură specifică în valoare de peste 1 miliard de euro, doar la granițele de sud – est ale Europei.

Potrivit specialiștilor MASTERBUILD, din punct de vedere al pieței de construcții, contextul internațional actual mută accentul pe oportunitățile din segmentul institutional, al facilităților cu destinație militară, precum și al celor de sănătate. Volumul proiectelor internaționale dedicate va crește în perioada următoare, inclusiv pe teritoriul României.

„Anul acesta, odată cu relaxarea condițiilor sanitare, am repornit activitatea internațională și licităm proiecte în special pe segmentul construcțiilor speciale pentru instituții internaționale precum NATO sau organisme ale ONU, pentru care am mai lucrat în trecut și avem un portofoliu consistent. Perioada critică, de război, pe care o traversam, a accentual nevoia de consolidare si de constructie de la zero a unor noi astfel de facilitati” – declară Ștefan Vayna, CEO, MASTERBUILD – General Contractor & Property Developer.

Cu un număr de peste 60 de angajati, MASTERBUILD a inregistrat o cifră de afaceri de 15 milioane de euro în 2022. MASTERBUILD este o companie de construcții și dezvoltare logistică și industrială, activă din 2005 atât pe segmentul construcțiilor industriale, cât și al proiectelor comerciale și rezidențiale. Compania activează atât pe întreg teritoriul României, cât și pe piețe internaționale, iar în 2021 a lansat propriul parc logistic – MASTERBUILD LOGISTIC PARK, în zona de nord a Bucureștiului. 

 

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Intrarom aniversează 30 de ani de activitate pe piața IT&C

Compania este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de sisteme radio din sud-estul Europei Intrarom, filiala românească a Intracom...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente