vineri, iulie 1, 2022

Ansamblul rezidențial Quartier Azuga, situat pe malul lacului din zona Doamna Ghica, lansează vânzările

Must Read

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners lansează proiectul rezidențial Quartier Azuga cu peste 200 de apartamente si o investiție de peste 20 de mil. Euro. Ansamblul, situat în zona Doamna Ghica din București va fi construit în două faze, cu un total de cinci clădiri.

Dezvoltatorul va demara construcția Quartier Azuga în această toamnă, astfel: faza I va porni în luna octombrie 2022 si va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024, urmată de faza II în paralel, cu un termen de finalizare al întregului proiect la începutul anului 2025.

“Zona este una excelentă, pentru că oferă lucruri esențiale pentru un tip de viață urban de calitate, considerând poziționarea pe malul lacului, accesului facil către zone importante de interes precum Pipera, Aviației sau Piața Victoriei, multiple școli și licee, centre comerciale, și, bineînteles, proximitate imediată la parcurile Tei și Plumbuita. Cu un regim de înălțime scăzut, locația beneficiază de o liniște aparte și o vedere splendidă asupra lacului”, spune Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

Quartier Azuga va oferi o varietate de locuințe, de la studiouri duble, apartamente cu două, trei, patru camere, duplex-uri, penthouse-uri și până la apartamente cu grădină. De asemenea, potrivit dezvoltatorului, compartimentările sunt orientate către o maximă optimizare și oferă spații generoase de depozitare (inclusiv zonă special amenajată pe terasele apartamentelor), tavane înalte (2.75m) și multă lumină naturală. Peste 50% dintre apartamente beneficiază de vedere spre lac, o zonă de promenadă cu o deschidere de aproape 100m la lac urmează să fie amenajată, în timp ce 35% din suprafața terenului este alocată spațiilor verzi.

Quartier Azuga – certificat nZEB si Green Homes

Pe lângă toate acestea, ansamblul rezidențial va mai bucura comunitatea Quartier Azuga și cu un Clubhouse (un spațiu comun special amenajat pentru toți rezidenții cu o suprafață generoasă la interior de peste 100 m2 și o grădină de aproximativ 90 m2). Proiectul este certificat nZEB și Green Homes, cu o eficiență energetică ridicată, datorită utilizării panourilor fotovoltaice, pompelor de căldură, încălzirea în pardoseală și a sistemului de recirculare a aerului printre altele, toate acestea aducând, în final, costuri de mentenanță și întreținere foarte mici.

“Fiecare detaliu a fost bine analizat și luat în considerare în dezvoltarea conceptului Quartier Azuga, pentru a asigura experiența optimă comunității noastre viitoare. Proiectul este creat ca un mini-cartier, consolidat cu stiință, rafinament și multă pasiune. De altfel, noi, cei de la STC Partners, ne dorim să devenim un etalon al profesionalismului în această arie de activitate și este esențial să continuăm să demonstrăm asta prin calitatea proiectelor livrate”, explică Steiner.

De vânzările proiectului Quartier Azuga se va ocupa, în mod exclusiv, compania de consultanță imobiliară Crosspoint Real Estate. “Încă de când am văzut prima prezentare a proiectului, întreaga echipă a decis imediat că este un ansamblu rezidențial de care vrem să ne ocupăm. Strânsa legătură cu dezvoltatorul pe tot parcursul pregătirii conceptului o să ne ajute în procesul de vânzare, pentru că înțelegem proiectul foarte bine. Quartier Azuga va deveni un proiect reper în zonă, fără îndoială, iar comunitatea se va bucura de o calitate a vieții foarte ridicată, așadar vă invităm să aflați primii despre apartamentele din ansamblul rezidential”, completează Alin Popa, Business Development Director, Residential, Crosspoint Real Estate.

Despre STC Partners

STC Partners continuă povestea de succes a Quartier Gramont, proiectul boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021. Dezvoltatorul are la bază o echipă de profesioniști experimentați și colaborează cu companii cu o reputație excepțională din industrie, totul pentru a livra cu excelență toate proiectele sale.

Despre Crosspoint Real Estate

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 2,15 mld GBP generate în 2021.

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cum să reziliezi un contract încheiat cu un prestator de servicii in România?

Dacă nu sunteți satisfăcut de serviciile oferite de un prestator de servicii, potrivit legislației din România, aveți posibilitatea de...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img