luni, februarie 6, 2023

Despre industria construcțiilor, Meșterul Manole și digitalizare

Must Read

Lucian Blaga probabil că ar fi scris alte drame dacă ar fi trăit în aceste vremuri. Și ne-am oprit la Meșterul Manole, căci o reinterpretare a acestei opere deja ne-o închipuim, dar finalul nu îl dorim dramatic.

Acțiunea ar fi plasată pe un șantier din România, în acest secol, într-o noapte în baracă, iar în loc de lumânări, poate niște lanterne, poate chiar curent dacă merge generatorul. Meșterul stă la biroul lui „aplecat peste pergamente și planuri”, refăcând, chinuit, niște calcule de mult făcute. Cu el se află doi oameni: Bogumil și Găman – personaj ciudat „ca de poveste”, care doarme într-un colț pe scaun de data aceasta și nu pe podea. Deznădăjduit pentru că socotelile nu sunt bune și zidurile nu se ridică, Manole îi cere ajutorul lui Bogumil, căci știe că el va avea o soluție. Pe Găman nu îl mai bagă în seamă, căci el se trezește de dimineață să facă bilanțul muncitorilor care cu o seară înainte nu au băut și care s-au sinchisit să ajungă la muncă. În această reinterpretare nu este vorba despre jertfă, ci despre ceea ce îi zice Bogumil aka Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor în cadrul companiei ARGGO, lui Manole aka orice companie din industria de construcții.

Pe scurt, căci altfel s-ar fi lungit povestea și nu ar fi încăput într-o pagină dedicată de revista Club Antreprenor.

Iată ce transmite Alexandru Tănasă, Digital Business Advisor în cadrul companiei ARGGO, oricărei companii din industria de construcții:

În cadrul Arggo dispunem de toate tehnologiile necesare și avem o echipă de profesioniști care are capacitatea de a răspunde la toate provocările actuale. Propunem o rețetă și un ecosistem, în același timp, de soluții pe care le înglobăm pe platforma proprie low-code, Timeqode. Cu ajutorul acesteia avem posibilitatea de a remodela procesele existente sub forma unor aplicații capabile să măsoare şi să ofere indicatori de performanţă pentru fiecare dintre procesele implementate, ajutând astfel nu doar la diminuarea costurilor, ci şi la creşterea productivităţii. Timeqode permite crearea de aplicații din orice flux de business, indiferent de complexitatea acestuia.

Dispunem, de asemenea, de tehnologii ajutătoare, cum ar fi Robotic Process Automation (RPA), Internet of Things (IoT), recunoașterea automată a datelor (OCR) pentru preluarea automată a facturilor, semnătura digitală, inteligența artificială (AI) etc. Compania noastră a modelat soluții pentru toate industriile, inclusiv pentru cea a antreprenoriatului în construcții. Toate aceste aplicațiile sunt user-friendly și rulează de pe orice dispozitiv. Am reușit o implementare completă de ERP (Dynamics 365 Business Central), alături de o aplicație de șantier prin care se obține o digitalizare completă a activității. Pe segmentul furnizorilor de materiale de construcții, pe lângă programul ERP menționat anterior, am creat o aplicație de management al oportunităților integrarea cu Google Maps, precum și un portal pentru comenzi și un software de management al relațiilor cu clienții, prin care utilizatorul poate valida, verifica și urmări stadiul punctual în fiecare caz. Scopul final al soluțiilor de digitalizare descrise este de a atinge o productivitate cât mai mare a clienților noștri, bazându-ne pe oamenii potriviți, resursele și toate instrumentele tehnologice necesare”.

Manole aka orice companie din industria de construcții ar fi dorit să cunoască și mai multe detalii, de aceea au decis să nu se mai vadă în noapte, ci să stabilească o întâlnire pe timp de zi, iar propunerea a venit via email pe adresa alexandru.tanasa@arggo.com. 

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cătălin Rotaru este noul Director General al THETA Furniture & More

THETA Furniture & More, unul dintre cei mai importanți integratori de soluții în amenajare interioară din România, anunță numirea...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img